Ροδίτισσα επιχείρησε να «εξάγει» εξήντα κιλά χασίς!

Ροδίτισσα επιχείρησε να «εξάγει» εξήντα κιλά χασίς!

Ροδίτισσα επιχείρησε να «εξάγει» εξήντα κιλά χασίς!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2613 ΦΟΡΕΣ

Συνελήφθη με τον φίλο της στις Καστανιές Έβρου

Ροδίτισσα είναι η 33χρονη που συνελήφθη πριν μερικές ημέρες στον Έβρο, μαζί με τον 39χρονο φίλο της, και κατηγορούνται ότι επιχείρησαν να «εξάγουν» 60 κιλά ακατέργαστης κάνναβης στην Τουρκία!

Η σύλληψη του ζευγαριού έγινε την περασμένη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου τα ξημερώματα, καθώς εντοπίστηκαν σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στο αυτοκίνητο που επέβαινε, συνολικά 24 συσκευασίες με ναρκωτικά επιμελώς κρυμμένες!

Και οι δύο δράστες κρατούνται καθώς σήμερα πρόκειται να δώσουν αναλυτικά εξηγήσεις για τα όσα τους καταλογίζονται, στον ανακριτή Ορεστιάδας!

Πιο συγκεκριμένα, η 33χρονη Ροδίτισσα και ο 39χρονος φίλος της εντοπίστηκαν στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης «Καστανιάς» του Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας, καθώς μετέβησαν εκεί προκειμένου να πραγματοποιήσουν έξοδο από τη χώρα μας.

Κατά τον ενδελεχή έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Καστανέων, τελωνειακών υπαλλήλων και αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών, κατάφεραν να εντοπίσουν σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου, 24 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 60.418 γραμμαρίων!

Οι ποσότητες των ναρκωτικών και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο κατασχέθηκαν, καθώς επίσης 3 κινητά τηλέφωνα, το χρηματικό ποσό των 1.100 ευρώ και μια συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης,

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ορεστιάδας, και σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών με τη μορφή της κατοχής και της μεταφοράς. Τόσο η 33χρονη όσο και ο 39χρονος κρατούνται προκειμένου σήμερα να απολογηθούν στον ανακριτή Ορεστιάδας.

Την προανάκριση για την υπόθεση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ορεστιάδας.

Διαβάστε ακόμη

Δικαιώθηκαν εργαζόμενοι του δήμου Ρόδου

Ελεύθεροι χωρίς όρους αφέθηκαν η μητέρα και οι δύο εκπαιδευτικοί

Νίσυρος: Νέες αποκαλύψεις για τον αρχαιοφύλακα - «Βροχή» οι καταγγελίες – τέθηκε σε αναστολή των καθηκόντων του

Σε βαθμό κακουργήματος οι διώξεις που ασκήθηκαν κατά δύο εκπαιδευτικών

Απεγκλωβισμός 25 ατόμων από βραχώδη περιοχή της Τήλου

Κοινωνικές δράσεις των Υπηρεσιών της Αστυνομίας στο νησί της Ρόδου

Δέκα χρόνια κάθειρξη σε Σκοπιανό που συνελήφθη με 1.273 γραμμάρια χασίς

Συνελήφθη 36χρονος για διακίνηση ναρκωτικών και οπλοκατοχή στη Ρόδο