Επιτυχίες για τους Ροδίτες καρατέκα

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο το Σαββατοκύριακο 20-21 Οκτωβρίου και συγκεκριμένα στο κλειστό της Καλλιθέας το KARATE OPEN SERIES με συνδιοργανωτές την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου έχοντας τη συνδρομή από τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού & Αθλητισμού Ρόδου αλλά και τον ΑΣ SHOTOKAN KARATE.

Στη διοργάνωση έλαβαν μέρος πάνω από 250 αθλητές και αθλήτριες απ’ όλη την Ελλάδα, διαγωνιζόμενοι σε διάφορες κατηγορίες KUMITE και ΚΑΤΑ.

Ο Α.Σ. Ρόδου SHOTOKAN KARATE έλαβε μέρος στη διοργάνωση με δώδεκα αθλητές οι οποίοι κατάφεραν να κατακτήσουν τις εξής θέσεις:
- Σταυριανάκη Δέσποινα (ΚΑΤΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 8-9 Ετών): Χάλκινο μετάλλιο
- Δουράκα Νικολέτα (ΚΑΤΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 12-13 Ετών): Χάλκινο μετάλλιο
- Βακιρτζή Φωτεινή (ΚΑΤΑ ΝΕΑΝΙΔΩΝ-ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ): 4η Θέση
- Βακιρτζή Φωτεινή (KUMITE ΝΕΑΝΙΔΩΝ -47 & -54) 4η Θέση
- Τσότα Λεονάρδο (ΚΑΤΑ ΠΑΙΔΩΝ 12-13 Ετών): Ασημένιο μετάλλιο
- Σταυριανάκης Πέτρος (ΚΑΤΑ ΑΝΔΡΩΝ & ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ): Χάλκινο μετάλλιο
- Ροδίτης Νικόλαος (ΚΑΤΑ ΑΝΔΡΩΝ & ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ): ασημένιο μετάλλιο
- Κώστας Αθανάσιος (KUMITE ΠΑΙΔΩΝ 11 Ετών -30, -35 & -40: Χάλκινο μετάλλιο

- Τσότα Λεονάρδο (KUMITE ΠΑΙΔΩΝ 12-13 Ετών +50 & +55): Ασημένιο μετάλλιο -Τσιγάρας Ιωάννης (KUMITE ΕΦΗΒΩΝ -57) 4η Θέση
- Δράκου Μιχαήλ (KUMITE ΕΦΗΒΩΝ -70 & +70): Χάλκινο μετάλλιο
- Δράκου Βασίλειος (KUMITE ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ Open) 4η Θέση
- Κώστας Σταύρος (KUMITE ΑΝΔΡΩΝ -60 & - 67): Χάλκινο μετάλλιο
- Ροδίτης Νικόλαος (KUMITE ΑΝΔΡΩΝ -75 & - 84): Χάλκινο μετάλλιο
- Καδής Άκης (KUMITE ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΑΝΔΡΩΝ +40 ετών Open): Χρυσό μετάλλιο (επόμενη σειρά)-Σταυριανάκης Πέτρος (KUMITE ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΑΝΔΡΩΝ +40 ετών Open): Ασημένιο μετάλλιο.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου και ο δάσκαλος Ευάγγελος Νικήταρης συγχαίρουν τους καρατέκα για τις καταπληκτικές μάχες που έδωσαν!

Παράλληλα αξίζει να αναφερθεί πως ο επίτιμος Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε Γεώργιος Γερόλυμπος απένειμε για τη στήριξή και τη συμβολή τους στη διοργάνωση και την άριστη διεξαγωγή των αγώνων, πλακέτες στους: Αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Μαριέττα Παπαβασιλείου, Εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο Αθλητισμού Δωδεκανήσου Νικόλαο Νικολή, Πρόεδρο του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. Στέφανο Κυριαζή, πρώην Βουλευτή της Ν.Δ. Ιωάννη Παππά, Επιμελητές ιατρούς της Ορθοπεδικής Κλινικής του Περιφερειακού Νοσοκομείου Ρόδου Νικόλαο Άντερσεν, Μάριο Κλωνάρη και Δημήτρη Νομικάριο, καθώς και στους χορηγούς Stirixis teck και Data system.

Η ομοσπονδία και ο Α.Σ. Ρόδου SHOTOKAN ευχαριστούν τον Μιχαήλ Σοκορέλο, Διευθυντή της Ορθοπεδικής Κλινικής του Περιφερειακού Νοσοκομείου Ρόδου, για την άμεση ανταπόκρισή του στην αποστολή των ιατρών και την παραμονή τους καθ' όλη τη διάρκεια των αγώνων.

Επίσης, η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε και η επιτροπή αγώνων ευχαριστούν και συγχαίρουν όλους τους αθλητές, μικρούς και μεγάλους, για τη συμμετοχή και την προσπάθειά τους, καθώς και τους γονείς που γέμισαν τις κερκίδες του κλειστού με την παρουσία και τη στήριξή τους.

Τέλος, ευχαριστούν τους συνοδούς, προπονητές και διαιτητές για την πολύτιμη βοήθεια που παρείχαν κατά τη διάρκεια των αγώνων αλλά και τους συλλόγους για την υποστήριξη και τη δυναμική παρουσία τους στους αγώνες.