Αναπάντεχη  επιστροφή Μπίλια στην Καλλιθέα

Σε μία δοκιμασμένη μεν, απορριφθείσα δε, λύση για το θέμα της τεχνικής της ηγεσίας κατέληξε η Καλλιθέα, μετά την οριστική απόφαση του Πάνου Παναγιωταράκου να συνεχίσει την ενεργό δράση τουλάχιστον για την τρέχουσα σεζόν.

Η νεοφώτιστη στη Γ’ εθνική ομάδα της Ρόδου στράφηκε στον προπονητή που την οδήγησε στην κατάκτηση δύο πρωταθλημάτων Δωδεκανήσου, τον Χρήστο Μπίλια, με τον οποίο, ωστόσο, είχε διακόψει απότομα τη συνεργασία της ένα μήνα πριν τα μπαράζ ανόδου του Ιουνίου. 

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, το βράδυ της Πέμπτης έγινε η επαφή του προέδρου του συλλόγου, Θανάση Σταμούλη, με τον 50χρονο τεχνικό και χθες επρόκειτο να κάνει την πρώτη του προπόνηση.

Ο Μπίλιας ήταν ο μόνος που κάθισε στον πάγκο της Καλλιθέας δύο ολόκληρες σεζόν. Από το «διαζύγιο» και μετά, έχουν αναλάβει και αποχαιρετήσει σε διάστημα πέντε μηνών οι Στάθης Βλαχοδήμος και Σεραφείμ Θεοδοσίου, με τον Παναγιωταράκο να ήταν υπηρεσιακός στο ματς με την Αγία Παρασκευή. 

Μάλιστα, με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Καλλιθέα τον ευχαρίστησε «που βοήθησε την ομάδα από τη θέση του προπονητή στο παιχνίδι με την ΚΑΠ. 

Ο “Παν Παν” επέλεξε να συνεχίσει στην ομάδα μας ως παίκτης, όντας στην πρώτη γραμμή της μάχης του δύσκολου πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής !!!! Καλή συνέχεια, Πάνο!!!”