Μυστήριο μεγάλο καλύπτει το αποτέλεσμα των τριών... δημοσκοπήσεων που έγιναν πριν μερικές μέρες

Εμείς λέμε μια που... γυρίζει να κάνουμε 30 δήμους στο νησί της Ρόδου. Να τακτοποιηθούν άπαντες! Και να παραγγείλουμε και συρματοπλέγματα. Να βάλουμε και σύνορα, να βάλουμε και διαχωριστικά, απ’ όλα θα βάλουμε.

«Μυαλό» πάντως, όπως όλα επιβεβαιώνουν, δεν έχουμε βάλει ακόμη. Γιατί αυτά που γίνονται εδώ (το “ράβε ξήλωνε” δηλαδή σε παιδεία, υγεία, διοικητικά) δεν γίνεται πουθενά αλλού. Ούτε ακόμα και σε’ κείνες τις χώρες που συνηθίζουμε να αποκαλούμε τριτοκοσμικές!

Από τα πιο εύστοχα και επίκαιρα, που διαβάσαμε στο διαδίκτυο: «Και που’ σαι Αλέξη; Την Κυριακή γιορτάζουμε το ΟΧΙ! Ξηγημένα πράγματα. Μην μας το γυρίσεις τελευταία ώρα!»

Αν οι υποψήφιοι κάθε παράταξης, εξακολουθήσουν να ακούνε ορισμένους  τους αυλικούς και τους παραγοντίσκους που τους περιτριγυρίζουν (με το αζημίωτο) τότε από τώρα πρέπει να ψάξουν να... βρουν τοίχο. Για να βαράνε το κεφάλι τους σε λίγους μήνες!

Μυστήριο μεγάλο καλύπτει το αποτέλεσμα των τριών... δημοσκοπήσεων που έγιναν πριν μερικές μέρες. Προφανώς άλλα περίμεναν και άλλα έδειξαν..!

ο (πολύ) κακός