Αρκέστηκε και πάλι στην ισοπαλία

Ο Φοίβος δεν κατάφερε ούτε αυτή την φορά να φτάσει στη νίκη και στο πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής. Έμεινε σε άλλο ένα ματς χωρίς να γευθεί τη χαρά της, καθώς το στείρο 0-0 του έδωσε μόνο το βαθμό της ισοπαλίας, με αντίπαλο τον Παναιγιάλειο που ήταν ομάδα …στα μέτρα του.

Οι παίκτες του Σάββα Ορφανίδη μπήκαν από την αρχή στο παιχνίδι, με σκοπό να το κερδίσουν. Πρόσεξαν την άμυνά τους, κυκλοφόρησαν σωστά την μπάλα κι είχαν ευκαιρίες, που δυστυχώς γι’ αυτούς δεν τις έκαναν γκολ με αποτέλεσμα στο α΄ μέρος το 0-0 να παραμείνει.


Στο ίδιο διάστημα ο Παναιγιάλειος προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τις αντεπιθέσεις, αλλά και ορισμένα λάθη απειρίας από τους νεαρούς κύρια παίκτες του Φοίβου, αλλά σε μία περίπτωση ο Μιχαλάκης κράτησε το μηδέν για την εστία του.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι δεν μπήκαν με τον ίδιο ρυθμό κι αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο Σάββας Ορφανίδης να ρίξει στο παιχνίδι τον Φανούρη Γκινή. Ο Φοίβος έγινε πολύ πιο επιθετικός και πίεσε τον Παναιγιάλειο στην περιοχή του, αλλά ούτε αυτή την φορά το γκολ ήρθε, με αποτέλεσμα το 0-0 να παραμείνει. Είναι ξεκάθαρο πως η ομάδα της Κρεμαστής ,δεν έχει την ανάλογη εμπειρία και το βάθος στο ρόστερ και παλεύει με τα δικά της όπλα. Τέτοια ματς όμως, αν θέλει να μείνει στην Κατηγορία, πρέπει να τα κερδίζει.


ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ

18΄Από λάθος του Παϊζάνου  ο Φουρτάδο σούταρε αμέσως, αλλά μπλόκαρε ο Μιχαλάκης.
21΄Ο Ντούνης έπραξε το ίδιο στο σουτ του Μπάρδη.
25΄Ο Φουρτάδο πέρασε από αριστερά στην περιοχή, αλλά το πλασέ του κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων.
28’ Ο Πατσίλης βρέθηκε σε καλή θέση από δεξιά, έκανε το διαγώνιο σουτ με τον Ντούνη να αποκρούει με τα πόδια, η μπάλα επέστρεψε στον Τζελάι που επίσης με νέο διαγώνιο σουτ την έστειλε άουτ.
36΄Από μπαλιά του Μπάρδη στην περιοχή, ο Αρφαράς έπιασε το δυνατό σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.
40΄Ο Μητρόπουλος εκτέλεσε κόρνερ, ο Φουρτάδο πήρε την κεφαλιά-πάσα, ο Τζανουλίνος από κοντά πλάσαρε, αλλά ο Μιχαλάκης μπλόκαρε στην γωνιά του.

58΄Ο Μητρόπουλος εκτέλεσε φάουλ, ο Δοξάκης πλάσαρε αμέσως, αλλά ο Μιχαλάκης έδιωξε σε κόρνερ.
68΄Ο Ντούνης έδιωξε το κοντινό πλασέ του Γκινή, που βρέθηκε μόνος του στην περιοχή.
73΄Ο Σκούτας απέφυγε τον Τζελάι, αλλά σούταρε άουτ από καλή θέση.
85΄Ο Κοτσόκολος εκτέλεσε φάουλ, ο Φουρτάδο γύρισε την μπάλα κι ο Καλούδης την έστειλε στα δίχτυα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ από τον δεύτερο βοηθό κ. Χλεμπογιάννη..

85΄Ο Κοτσόκολος εκτέλεσε φάουλ, ο Φουρτάδο γύρισε τη μπάλα κι ο Καλούδης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ από τον δεύτερο βοηθό κ. Χλεμπογιάννη..

Από τον Φοίβο πολύ καλή απόδοση είχαν χθες οι Μπάρδης, Τερζίου κι ο Χατζησάββας. Από τον Παναιγιάλειο καλύτεροι ήταν οι Δοξάκης, Τζανουλίνος και Λούγκος.

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η διαιτησία των κ.κ. Μαχαίρα ( Αθήνας), Μητράκου(Αθήνας), Χλεμπογιάννη (Φωκίδας).

Οι ομάδες:

ΦΟΙΒΟΣ ΚΡ: Μιχαλάκης, Κουδούνης (75΄Πεταυράκης), Παπασταμάτης, Τερζίου, Γαργάλης, Μπάρδης (67΄Γκινής), Τζελάι (83΄Ταφάνι), Παϊζάνος, Αρφαράς, Χατζησάββας, Πατσίλης.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Ντούνης, Κυριακόπουλος, Δοξάκης, Φουρτάδο, Κοτσόκολος, Κούντικ (10΄λ.τ. Μητρόπουλος), Τζανουλίνος, Λούγκος, Γραμμάτικας , Μέρο (44΄λ.τ. Παπασπηλιόπουλος), Σκούτας (73΄Καλούδης).