Επέστρεψε στις νίκες ο ΔΙΑΣ

Επανήλθε στις νίκες και μάλιστα σχετικά εύκολα ο ΔΙΑΣ. Επικράτησε προχθες στο γήπεδό του με 4-0 του ΑΕΡΑ και πήρε τους βαθμούς που τον κρατούν στην 1η θέση της βαθμολογίας. Όλη η ουσία του παιχνιδιού βρισκόταν στο πρώτο ημίχρονο. Οι νικητές με κατοχή μπάλας και καλή κυκλοφορία, έφτασαν μέχρι την λήξη του ημιχρόνου στο 3-0 απέναντι σε έναν αντίπαλο, ο οποίος λειτουργούσε αμυντικά, περίμενε τον αντίπαλό του και προσπαθούσε να εκμεταλλευτεί τις μπαλιές του Μπεγκλετζή που έβγαιναν στην αντίπαλη περιοχή.

Ωστόσο το αυτογκόλ του Μπάρτζου ήταν καθοριστικό, οι παίκτες του Γιάννη Μανούσογλου πέρα από τα τρία γκολ δημιούργησαν κι έχασαν πολλές ακόμα ευκαιρίες να διευρύνουν την νίκη τους. Ο κόουτς του ΔΙΑ θα πρέπει να σημειωθεί πως κράτησε στον πάγκο, Χατζηφούντα και Θωνιάτη, του έλειπε ο Μαριάς ενώ στο β΄ ημίχρονο έδωσε χρόνο συμμετοχής σε νέα παιδιά, με τη διεύρυνση του σκορ να έρχεται τελικά στο 86΄. Ο ΑΕΡΑ μετά το 55΄, προσπάθησε να βγει μπροστά και να απειλήσει, αλλά δεν ήταν ουσιαστικός στις επιθέσεις του.

Τα τέσσερα γκολ
18΄Ο Ιωαννίδης βγήκε από αριστερά, σέντραρε κι ο Μπάρτζος προ του Πη στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα, την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0.
37΄Ο Φονσέκα κινήθηκε ωραία εκτός περιοχής και την κατάλληλη στιγμή τροφοδότησε τον Μπεκιρλάρι, ο οποίος με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κοντογεωργάκη (2-0).
42΄Ο Ιωαννίδης μπήκε από αριστερά στην περιοχή κι ανατράπηκε από τον Πιτσουρδάκη, με τον κ. Δημαράκη να καταλογίζει αμέσως το πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Φονσέκα γράφοντας το 3-0.

86΄Ο Μπεκιρλάρι πήρε την μπάλα δεξιά από τον Παππά, σέντραρε στην περιοχή κι ο Πης στο πρώτο δοκάρι έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 4-0.
Από τους νικητές ξεχώρισαν περισσότερο οι Χατζησουλεϊμάν, Φονσέκα και Μπεκιρλάρι. Από τον ΑΕΡΑ άρεσαν περισσότερο οι Μπεγκλετζής, Γαϊτάνος, και Φιάμπολης.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των κ.κ. Δημαράκη, Καραμούτα και Γιαμούζη.

Οι ομάδες:
ΔΙΑΣ:
Τσαραπατσάνης, Μποϊλής, Ιωαννίδης (46΄Παππάς), Φονσέκα, Μπεκιρλάρι, Μαργαρίτης (85΄Σοτίρι), Χατζηβασίλης (46΄Συντιχάκης), Χατζησουλεϊμάν, Πης, Βλαντιμίρωφ, Δρόσος (59΄Κάρλος).

ΑΕΡΑ: Κοντογεωργάκης, Γιαννακάκης, Μπάρτζος (52΄Κωσταντινίδης), Τάχος (41΄Ζαχάρης), Πιτσουρδάκης, Αμπαζάι, Φιάμπολης, Γαϊτάνος, Στεφανής (55΄Νικολής), Μασάδο (41΄Καντής), Μπενγκλετζής.