Αναπάντητη η τρίτη και  φαρμακερή της

Φάνες 
Μπορεί στο εντός έδρας παιχνίδι της πρεμιέρας του 2ου ομίλου της Β’ κατηγορίας με τον Πολυβώτη να «κλώτσησε» την ευκαιρία, μένοντας στο 1-1, ωστόσο στο χθεσινό των Φανών πήρε το «αίμα» της πίσω, πανηγυρίζοντας την πρώτη φετινή επιτυχία της. Η Αδελφοσύνη επιβλήθηκε του Ακουσίλαου με 3-2, μετά από εξαιρετικό παιχνίδι του… ενός ημιχρόνου. 

Το πρώτο ελάχιστες συγκινήσεις πρόσφερε στο φίλαθλο κοινό, σε αντίθεση με το δεύτερο, που τα είχε όλα και καθήλωσε. 

Η ομάδα του Ηλία Λοΐζου προηγήθηκε στο 48’ χάρη στο απ’ ευθείας φάουλ του Αποστολόπουλου, ο οποίος απάντησε στο 62’ με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα (κεφαλιά μετά από σέντρα του Αϊντενίζ), σ’ αυτό της ισοφάρισης του Κουτσουμπάρη στο 50’, με πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή. 

Οι γηπεδούχοι έφεραν ξανά το ματς στα ίσια στο 66’ με πλασέ του Ατσίδη, ωστόσο δεν βρήκαν τρίτη απάντηση μετά το 72’, λεπτό που ο Τοπάλ διαμόρφωσε το τελικό 2-3 με έξοχο  σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή. 
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Πλάτσης, με βοηθούς τους Καραγιάννη και Ζαρίδα.  

Οι συνθέσεις: 
Ακουσίλαος: Αξιώτης, Αρφαράς (51’ Ατσίδης), Κοκκάρης, Κρητικός, Χριστοδούλου, Πανταζόπουλος, Τσουβαλάς (73’ Μπαλής), Σάββας (80’ Καραμολέγκος), Σαράντης, Κουτσουμπάρης, Ραφτόπουλος (73’ Μαργαρίτης) 
Αδελφοσύνη: Καβουκλής Λ., Ζαμαντάκης Σ. , Χουρίδης (67’ Στάμου), Λιούρας, Γουλάκης, Γουλίτσας, Καβουκλής Κ., Τσιριγώτης (85’ Μπουλουτίδης), Αϊντενίζ, Αποστολόπουλος (70’ λ.τ. Αποστόλου), Τοπάλ Σ. (93’ Εμίρογλου Ε.)