Όμορφες εικόνες, αναμνήσεις  και συγκίνηση στο τουρνουά «Μιχάλης Παπακαλοδούκας

Ένα ξεχωριστό διήμερο ποδοσφαιρική δράσης, στο πλαίσιο του οποίου δεκάδες παιδιά διασκέδασαν, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα δείγμα του ταλέντου τους, διοργανώθηκε την Παρασκευή και το Σάββατο στα Κοσκινού, στη μνήμη του Μιχάλη Παπακαλοδούκα. Οι διοργανωτές Διγενής και η Σύμη έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι και ήδη ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου, με την προσδοκία να ανταποκριθούν στην πρόσκλησή τους ακόμα περισσότερες ομάδες. Η ανακοίνωση των Κοσκινιατών: 

«Η διοίκηση του Α.Σ Διγενής αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους συνετέλεσαν ώστε να πραγματοποιηθεί με απόλυτη επιτυχία το τουρνουά, που ο σκοπός του ήταν η συμμετοχή των μικρών αθλητών στη ψυχαγωγία που προσφέρει η άθληση , η ενίσχυση της ευγενούς άμιλλας μεταξύ των αθλητών, η προώθηση της φιλίας μεταξύ ομάδων και παιδιών, καθώς και η ανάπτυξη σχέσεων και ανταλλαγή εμπειριών, όπως δηλαδή θα το ήθελε και ο Μιχάλης.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους γονείς και φιλάθλους που παρακολούθησαν τις προσπάθειες των μικρών μας αθλητών, τον γιατρό κο Αντωνάκη που ήταν παρών καθ’ όλη την διάρκεια των αγώνων και φυσικά τους προπονητές των ακαδημιών που συμμετείχαν, οι οποίες ήταν οι εξής : ΑΕΡΑ, Αθλέτικο Αφάντου, Απόλλων Καλυθιών, Αστέρας Παστίδας, Ατρόμητοι Ρόδου, Βελής, ΓΑΣ Ιάλυσος, Ευκλής Σορωνής, Κλεόβουλος Λίνδου, Πάνθηρες Ρόδου, ΑΣ Ρόδος και Φοίβος Κρεμαστής.

Τέλος τις μεγαλύτερες ευχαριστίες μας στους εθελοντές μας, όλοι τους μέλη των μεγαλύτερων αγωνιστικών τμημάτων του Α.Σ Διγενής, που συνέβαλλαν τα μέγιστα, ώστε να διεξαχθεί το τουρνουά. Η διοίκηση του Α.Σ Διγενής υπόσχεται να επαναλάβει την άριστη διεξαγωγή του τουρνουά και την επόμενη χρονιά με μεγαλύτερες βελτιώσεις σε όλους τους τομείς». 
                                           
Οι ευχαριστίες της οικογένειας  
Το δικό τους μεγάλο «ευχαριστώ» στους διοργανωτές συλλόγους για την πρωτοβουλία τους, καθώς και στις ομάδες για τη συμμετοχή τους, απευθύνουν, με γραπτή δήλωσή τους, η μητέρα και ο αδελφός του αείμνηστου Μιχάλη Παπακαλοδούκα: 

«Η οικογένεια του Μιχάλη Παπακαλοδούκα και συγκεκριμένα η μητέρα του Φωτεινή και ο αδελφός του Σωτήρης, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν και δημόσια, την ομάδα του Α.Σ. Διγενής Κοσκινού, την ΕΠΣ Δωδεκανήσου και την ομάδα του Α.Ο. Σύμης, για την διοργάνωση του 1ου τουρνουά ποδοσφαίρου ‘’ Μιχάλης Παπακαλοδούκας’’.

Είμαστε σίγουροι ότι ο Μιχάλης μας παρακολούθησε από ψηλά τις προσπάθειες όλων των νεαρών ποδοσφαιριστών που συμμετείχαν στο τουρνουά, μένοντας απόλυτα ικανοποιημένος από το θέαμα που πρόσφεραν στους φιλάθλους. Τέτοιες ενέργειες προάγουν το ποδόσφαιρο στην αναπτυξιακές ηλικίες, στις οποίες ο Μιχάλης μας πρόσφερε τις υπηρεσίες του με μεγάλη αγάπη».