Διατήρησαν την πολυετή παράδοση

Tο προηγούμενο Σαββατοκύριακο πραγματοποιήθηκε το εσωτερικό τουρνουά «Προφήτης Ηλίας» του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης  στην περιοχή Πλημμύρι. Για άλλη μια χρόνια (43η συνεχόμενη) η συμμετοχή ήταν μεγάλη καθώς πάνω από 50 οικογένειες μέλη και φίλοι του τένις απέδρασαν από την καθημερινότητα τους προς τιμήν μιας παλιάς παράδοσης που διατηρείται εδώ και πάρα πολλά χρόνια από τον ιστορικό όμιλο.

Πολλές δεκαετίες πριν, τα μέλη του ομίλου, συνήθως, μετά την κουραστική τουριστική σεζόν έκαναν μια απόδραση από τη ρουτίνα τους, κάνοντας μια εκδρομή-τουρνουά στο Ξενοδοχείο Έλαφος στον Προφήτη Ηλία.
Καθώς ο Όμιλος χρόνο με το χρόνο αυξάνει το δυναμικό του, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον αρχικό προορισμό και να αναζητήσει ξενοδοχεία με πολλά δωμάτια και γήπεδα τένις. Έτσι και φέτος στο ξενοδοχείο «Magic Life» τα γήπεδα πήραν... φωτιά.

Σε ένα απίστευτο περιβάλλον με έξι γήπεδα τένις, water park και ένα φιλόξενο και πραγματικά ευγενικό προσωπικό, ο αρχικός σκοπός του τουρνουά ικανοποιήθηκε πλήρως, αφήνοντας το χαμόγελο στους συμμετέχοντες.
Την πρώτη μέρα ξεχώρισε κυρίως η κατηγορία των ζευγαριών που δημιουργήθηκε από γονείς με τα παιδιά τους.

Αριθμός ρεκόρ η κατηγορία Family με 28 ζευγάρια και 56 αθλητές που αγωνίστηκαν με σεβασμό αλλά και πολύ χαρά αναδεικνύοντας το μεγαλείο του αθλήματος.
Για την ιστορία την κατηγορία family κατέκτησε η οικογένεια Πανάγου,  με νίκη επί της οικογένειας Πρέντιτς – Μιλοβανοβιτς,  ενώ στο διπλό οι Μάρκος Πρέντιτς - Βασίλης Καρακατσάνης επικράτησαν των Ηλία Πανάγου – Γιώργου.