«Μας αξίζει καλύτερη τύχη»

Το ίδιο σκηνικό παίχθηκε και το προηγούμενο Σάββατο, με αυτά που συνήθως γίνονται, κυρίως, στα εντός έδρας παιχνίδια του Φοίβου. Η ομάδα της Κρεμαστής αν και καλύτερη από τον αντίπαλο της, στο τέλος δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη.

Για άλλη μια φορά οι παίκτες του Σάββα Ορφανίδη δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα, αν και σε αυτόν τον αγώνα είχαν για ένα ημίχρονο και τη βοήθεια του έμπειρου επιθετικού τους, Φανούρη Γκινή, ο οποίος έδειξε να έχει συνέλθει από τον τραυματισμό του, αλλά ούτε κι αυτός έδωσε τη λύση, τουλάχιστον σ’ αυτό το παιχνίδι.

Πάντως ο τεχνικός των «κυανοκίτρινων» δεν απογοητεύεται από τη μέχρι τώρα βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας του, καθώς βλέπει πως παίζει ποδόσφαιρο, επιβάλλει το παιχνίδι της, απλά της λείπει μέχρι τώρα το γκολ.

«Για άλλη μια φορά είδαμε το ίδιο έργο. Αν και ήμασταν καλύτεροι, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, δεν καταφέραμε να πάρουμε άλλο ένα δικό μας παιχνίδι. Μας αξίζει καλύτερη τύχη και το έχουμε δείξει στον αγωνιστικό χώρο. Πιστεύω πως ο Φοίβος θα βελτιώνεται παιχνίδι με το παιχνίδι και μαζί θα έρθουν και τ’ αποτελέσματα.

Αυτό το παιχνίδι πλέον πέρασε. Έρχεται ένα δύσκολο, αυτό με τον πρωτοπόρο Ιάλυσο. Θα δουλέψουμε όλη την εβδομάδα όπως δουλεύουμε για όλα τα παιχνίδια μέχρι τώρα και θα το αντιμετωπίσουμε σαν ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι».

Η ομάδα του Φοίβου ξεκίνησε χθες τις προπονήσεις ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με τον Ιάλυσο και θα συνεχιστούν καθημερινά μέχρι και το Σάββατο.