Χαμόγελα… μίας ημέρας στη Ρόδο

Το αγωνιώδες ερώτημα που απασχολούσε τους φίλους της Ρόδου μετά την απροσδόκητη ήττα από τον Ηρακλή Μαριτσών αφορούσε στον τρόπο με τον οποίο θα διαχειριζόταν η ομάδα την πρώτη «στραβή». Αν μη τι άλλο, αυτά που είδαν το Σάββατο στο παιχνίδι με την Κατταβιά, τους έκαναν να χαμογελάσουν ξανά και να βεβαιωθούν, πως το πάθημα έγινε μάθημα.

Όπως βεβαιώθηκε και ο προπονητής Σάκης Δέδες, ο οποίος πλάι στα «μπράβο» που μοίρασε, δεν παρέλειψε να τοποθετήσει τις παρατηρήσεις του για πράγματα τα οποία δεν του άρεσαν και θα πρέπει να βελτιωθούν. Διότι πολύ απλά, η άνετη νίκη δεν έκρυψε πως τα «ελάφια» χρειάζονται ακόμα δουλειά, προκειμένου να μάθουν να βρίσκονται και να αναπτύσσονται πιο εύκολα, πιο γρήγορα και με μεγαλύτερη ακρίβεια.

Ο τεχνικός της Ρόδου αντιμετώπισε την επιτυχία του Σαββάτου ως… άλλη μία μέρα στη δουλειά. Όπως είπε στους αθλητές του, δικαιούνται να χαμογελάσουν μόνο για μία μέρα, καθώς οφείλουν να συγκεντρωθούν σ’ ένα ακόμα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, κόντρα στον Διαγόρα Βατίου, που χρειάζεται απεγνωσμένα βαθμούς.

 Την Κυριακή οι «πράσινοι» ξεκουράστηκαν, χθες όσοι έπαιξαν με την Κατταβιά έκαναν αποθεραπεία και οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά και σήμερα άπαντες επιστρέφουν σε κανονικούς ρυθμούς.

Από το παιχνίδι του Βατίου θα απουσιάσει ο Γκέστι Σουλάι, ο οποίος θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής αποκλεισμού για την αποβολή του από το ματς με την Κατταβιά, όπως και ο τραυματίας Αντώνης Ρίκκα, ο οποίος πάντως βρίσκεται στον δρόμο της επιστροφής και σε περίπου δύο εβδομάδες θα είναι έτοιμος να προσφέρει.
Σε απολογία ο Δημητριάδης

Στη διοίκηση παρέπεμψε το τεχνικό επιτελείο της Ρόδου τον Πέτρο Δημητριάδη, για τον τρόπο με τον οποίο αντέδρασε τη στιγμή της αλλαγής του στο 28’ του αγώνα με την Κατταβιά.  Όπως έλεγε ο Σάκης Δέδες, οι πάντες θα πρέπει να αντιληφθούν πως η ομάδα βρίσκεται πάνω από τα πρόσωπα.