Αγώνας δρόμου για μεταγραφές στον Κλεάνθη

Τις προσπάθειάς τους να εκμεταλλευτούν τις τελευταίες δύο μέρες της μεταγραφικές περιόδου εντείνουν οι άνθρωποι του Κλεάνθη, προκειμένου να ενισχύσουν την ομάδα τους με τρόπο, που θα της δώσει ένα στοιχειώδες βάθος επιλογών τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο, οπότε και θα ανοίξει ένα δεύτερο «παράθυρο» περισσότερων ευκαιριών.

Τα προβλήματα επιμένουν, δεδομένου πως ο σύλλογος έλυσε τη συνεργασία του με τον αμυντικό Θωμά Σαρίκο κι έχασε και πάλι τον Τάσο Ατσίδη, ο οποίος μπήκε ξανά στο αεροπλάνο για το εξωτερικό, ο Μανώλης Ευγενικός παραμένει τα «πιτς» λόγω θλάσης και οι Σάββας Μπαούρης και Νίκος Κρομμύδας συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού, τα οποία δεν τους επιτρέπουν να βοηθήσουν όσο θα ήθελαν και θα μπορούσαν.

Στους παραπάνω προστίθεται ο Μάριος Βουτσινάς, ο οποίος αναγκάστηκε να φύγει άρον άρον για την ιδιαίτερη πατρίδα του λόγω σοβαρής προσωπικής  υπόθεσή τους. Ο ποιοτικός μέσος δεν αγωνίστηκε στο ντέρμπι με τον Ηρακλή και αναμένεται να επιστρέψει την προσεχή Πέμπτη, κάτι που σημαίνει πως θα προλάβει- αν προλάβει-την τελευταία προπόνησης της προετοιμασίας για το εντός έδρας παιχνίδι με την Κατταβιά. 

Πρόκειται για έναν αγώνα ιδιαίτερα σημαντικό για την περαιτέρω πορεία του Κλεάνθη στο πρωτάθλημα, καθώς μετά από έξι αγωνιστικές οι Παραδεισιώτες μετρούν μόλις τέσσερις κερδισμένους βαθμούς (ανεξάρτητα από το γεγονός πως βάσει εικόνας, άξιζαν περισσότερους) και το τελευταίο που θέλουν είναι να «εισβάλλει» στο μυαλό τους η σκέψη πως υπάρχει η πιθανότητα να μπλέξουν σε σενάρια.