Κατέγραψε βελτίωση  και τραυματίες ο Άρης

Εμφανώς βελτιωμένος εμφανίστηκε ο Άρης στο παιχνίδι της Καρπάθου με τον Ποσειδώνα, από το οποίο θα μπορούσε να φύγει ακόμα και νικητής και ο προπονητής του, Γιώργος Σάββενας, ελπίζει πως ό, τι στέρησε η τύχη από την ομάδα του στο ματς με τον Ποσειδώνα (είχε ευκαιρίες και δύο δοκάρια), θα της το επιστρέψει στο εντός έδρας ντέρμπι με τον ΔΙ.Α.

Ο «πονοκέφαλος» των ημερών πηγάζει από τον τραυματισμό των Στέλιου Σακελλάρη και Δήμου Παπαοικονόμου. Ο πρώτος υπέστη ρήξη χιαστού και ο δεύτερος αντιμετωπίζει πρόβλημα στον δικέφαλο, κάνει θεραπείες και δεν είναι βέβαιο αν θα προλάβει να δώσει το παρών στο ματς με τους Κώους.

Στον αντίποδα, ο Νίκος Κρεκούκιας αποθεραπεύτηκε πλήρως (έπαιξε στον Κάρπαθο), ενώ στις προπονήσεις εντάχθηκαν οι Παρδαλός και Χαρτερός, τους οποίους θα ακολουθήσουν σύντομα οι Χατζηνικόλας και Μπαρμπαντώνης. Οι τέσσερις ποδοσφαιριστές αντιμετώπισαν δυσκολίες λόγω των επαγγελματικών ωραρίων τους.   

Εντυπωσιασμένοι από τη φιλοξενία
Με τις καλύτερες των εντυπώσεων για τη φιλοξενία που τους επιφυλάχθηκε από τους ανθρώπους του Ποσειδώνα επέστρεψαν στη βάση τους τα μέλη της αποστολής του Άρη.
Οι Αρχαγγελίτες διαβιβάζουν και δημόσια τις πλέον θερμές ευχαριστίες τους στους Καρπάθιους , στους οποίους και υπόσχονται να ανταποδώσουν στο αντίστοιχο παιχνίδι του δεύτερου γύρου.  
Παράλληλα η διοίκηση εκφράζει τις ευχές της στον τραυματία Στέλιο Σακελλάρη για γρήγορα περαστικά.