«Λαμπρός» ο Αστέρας στη Νίσυρο

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο πέρασε ο Αστέρας Παστίδας από τη Νίσυρο, κάμπτοντας την αντίσταση του Πολυβώτη, κερδίζοντάς τον με 3-1 στο χθεσινό ματς της 2ης αγωνιστικής, στον Β΄ Ομιλο της Β΄Κατηγορίας. 

Οι «κυανέρυθροι» μετά το 20λεπτο ήταν ανταγωνιστικοί, έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο και κυνηγώντας τη νίκη  «καθάρισαν» από νωρίς το παιχνίδι, προηγούμενοι από το α΄ μέρος με 2-0. 
Η ομάδα της Νισύρου προσπάθησε να αντιδράσει στις αρχές του β΄ ημιχρόνου, αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει στη μείωση του σκορ. 
Αντίθετα ο Αστέρας πέτυχε το τρίτο γκολ «κλειδώνοντας» τη νίκη.

ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΓΚΟΛ 
27΄Από σέντρα του Αλιάι, ο Τομάζος πήρε την κεφαλιά και την έστειλε στα δίχτυα, για να γίνει με αυτόν τον τρόπο το 0-1 
32΄Σε αντεπίθεση του Αστέρα, ο Μοσχής πήρε την μπάλα κι ευρισκόμενος απέναντι από τον Ορσάρη τον πλάσαρε για το 0-2.
65΄Από ωραία πάσα του Λεωνίδου, ο Καρύδης έπιασε το δυνατό σουτ κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-3 
75΄Ο Πολυβώτης μείωσε σε 1-3 Από πλάγιο, ο Φωτεινής στόπαρε την μπάλα έχοντας χώρο, σούταρε δυνατά κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Από τον Πολυβώτη καλύτερη απόδοση είχαν οι Φωτεινής και Χαρτοφύλης (όσο έπαιξε), ενώ από τον Αστέρα Π. οι Καρύδης, Λεωνίδου , Μοσχής κι ο Λιαμής.
Πολύ καλή ήταν η διαιτησία των κ.κ. Πλάτση, Στεφανάκη και Φασουλάρη. 

Οι ομάδες:
ΠΟΛΥΒΩΤΗΣ: Ορσάρης, Σφακιανός, Χατζηνικολάου (74΄Καραγιάννης), Παπαδάκης, Πατρίκης, Καρακωσταντίνος (82΄Κυροδήμος), Φωτεινής, Κάκιας, Πάπα, Χαρτοφύλης (52΄Καραλίγκας), Σακελλαρίου. 
ΑΣΤΕΡΑΣ Π: Μακαρούνας, Γιαννακόπουλος, Καρύδης, Καλαγρής, Ζωάννου, Λεωνίδου (87΄Αμπντουλάϊ), Μοσχής Ν., Μωυσάκος, Τομάζος (81΄Παπαμιχαήλ), Αλιάι (76΄Κόρα), Πολυχρόνης (67΄Λιαμής).
Η Διοίκηση,  η τεχνική ηγεσία και οι παίκτες του Αστέρα Π., ευχαριστούν τους ανθρώπους του Πολυβώτη για την άψογη φιλοξενία κι επιφυλάσσονται να την ανταποδώσουν στον β’ γύρο.