Αλλαγή προπονητή στον Ατρόμητο

Η ήττα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ κατηγορίας με 4-1 από το Ροδιακό, έφερε ανακατατάξεις στην ομάδα του Ατρόμητου και πιο συγκεκριμένα στη θέση του προπονητή. Προχθές το βράδυ σε συνάντηση που είχαν διοίκηση και Γιάννης Φλεβάρης, αποφασίσθηκε κοινή συναινέση, ο δεύτερος να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο σύλλογο από άλλο πόστο, ως μέλος του Δ.Σ.

Αντικαταστάτης αναζητήθηκε άμεσα και στο τραπέζι των συζητήσεων έπεσαν τέσσερα ονόματα. Οι υποψήφιοι ήταν οι Λάζαρος Θρουμουλόπουλος, Μιχάλης Πλύγκος, Βασίλης Βασιλώττος και Γιώργος Χατζηπέτρος. Συζητήσεις έγιναν και με τους τέσσερις.

Ο πρώτος αρνήθηκε ευγενικά, ο Πλύγκος που ήταν και γυμναστής της ομάδας στην προετοιμασία, λόγω αυξημένων υποχρεώσεων δε μπορούσε να αναλάβει κι έμειναν στο «παιχνίδι» οι Βασιλώττος και Χατζηπέτρος, με τον δεύτερο να υπερσχύει στις προτιμήσεις των μελών της διοίκησης του Ατρόμητου. Ο Γιώργος Χατζηπέτρος έχει ξαναβρεθεί στην ομάδα της Διμυλιάς (2009-2010) και γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα. Μάλιστα από χθες έπιασε δουλειά πραγματοποιώντας την πρώτη του προπόνηση. 

Επίσης από χθες ξεκίνησαν προπονήσεις και οι Μιχάλης Πάλλας, Άκης Γιακουμίδης και Σπύρος Θυριάκης (τερματοφύλακας), που δεν συμμετείχαν στην προετοιμασία λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.
Το επόμενο παιχνίδι για τον Ατρόμητο είναι την προσεχή Κυριακή με αντίπαλο τον Αλθαιμένη (νίκησε τον Ταξιάρχη 2-1 εντός) και θέλει οποσδήποτε τη νίκη για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από τον αγώνα της 1ης αγωνιστικής.

Όσον αφορά τις εργασίες στο γήπεδο, έχει τελειώσει η κατασκευή των πάγκων και η περίφραξη του αγωνιστικού χώρου, ενώ άμεσα θα ξεκινήσει και η κατασκευή σκεπάστρου σε μέρος της εξέδρας