Ρεζίλι μέχρι και στη Σουηδία

Μια χαρά τουαλέτες διαθέτει το γήπεδο των Καλυθιών για να εξυπηρετεί τους φιλάθλους. Με τη διαφορά πως όποιος ή όποια τις χρειαστεί, θα πρέπει να κουβαλάει μαζί του και μία κουρτίνα, ένα παραβάν ή μία γυψοσανίδα προκειμένου να μη γίνει θέαμα στα μάτια των αδιάκριτων. 

Οι κοπέλες της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου από τη Σουηδία που κάνουν τις διακοπές τους στις Καλυθιές και πήγαν να παρακολουθήσουν, την περασμένη Κυριακή, το παιχνίδι ανάμεσα στον Απόλλωνα και τον Ορφέα δεν γνώριζαν για τον… εξοπλισμό που όφειλαν να φέρουν μαζί τους για μία στιγμή φυσικής ανάγκης, ούτε τα σημεία στη μητέρα φύση, πέριξ του γηπέδου, στα οποία θα μπορούσαν να καταφύγουν. 


Οι απορίες τους ήταν δικαιολογημένες και λογικά θα πρέπει να γέλασαν με την καρδιά τους, όταν τους εξήγησαν πως οι πόρτες, εξωτερικές και εσωτερικές, των δύο τουαλετών στο γήπεδο των Καλυθιών, έχουν κλαπεί από τον περασμένο Αύγουστο και ακόμα δεν έχουν αντικατασταθεί, παρότι οι αρμόδιοι, που προφανώς δεν είναι οι ομάδες που χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις αλλά ο ΔΟΠΑΡ, φέρονται να έχουν ειδοποιηθεί από την πρώτη στιγμή και να έχουν ενοχληθεί αρκετές ακόμα φορές, χωρίς να συγκινούνται. 

Επιπλέον, το όλο σκηνικό έχει και μία ενδιαφέρουσα νότα… υψηλής αισθητικής, καθώς τις ορθάνοιχτες τουαλέτες έχει ως φόντο η ψησταριά, μπροστά στην οποία συνωστίζονται οι φίλαθλοι που θέλουν να γευτούν παραδοσιακό σουβλάκι στα παιχνίδια του Απόλλωνα. Ίσως για να… ανοίγει η όρεξη.