Με τις «ρεζέρβες» στις Φάνες ο Ορφέας

Μέρα κυπέλλου σήμερα για την ομάδα του Ορφέα, που θα βρεθεί στις 14.45 στο γήπεδο Φανών για να αντιμετωπίσει τον Ακουσίλαο στο πλαίσιο της Β’ φάσης.

Ο Γρηγόρης Σαρρής θα χρησιμοποιήσει σ’ αυτό το ματς παίκτες που δεν έχουν αγωνισθεί καθόλου ή και λίγο, προκειμένου να προφυλάξει αυτούς που είναι καταπονημένοι, αφού αυτό που τον ενδιαφέρει είναι το πρωτάθλημα.

Σίγουρα δεν θα αγωνισθεί ο Χρήστος Στεριόπουλος, ο οποίος στο παιχνίδι της προηγούμενης Κυριακής στις Καλυθιές δέχθηκε χτύπημα στο πόδι που του δημιούργησε αιμάτωμα. Μάλιστα η συμμετοχή του κρίνεται αμφίβολη και για τον ερχόμενο αγώνα της 7ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Ηρακλή Μ. στους Αγίους Αποστόλους.

Πάντως στον αγώνα με τον Απόλλωνα Κ. ο Ορφέας στάθηκε πολύ καλά, αφήνοντας εν μέρει ικανοποιημένο τον προπονητή του. «Σταθήκαμε πολύ καλά στο παιχνίδι της Κυριακής κι αν δεν είχαμε κάποια δικά μας θεματάκια, θα μπορούσαμε να πετύχουμε το κάτι παραπάνω. Ο αντίπαλος μας είχε ποιότητα και πέτυχε δύο πολύ ωραία γκολ. Εμείς αγωνιζόμαστε σ’ όλα τα παιχνίδια και τα παλεύουμε, επιδιώκοντας πάντα να κερδίσουμε κάτι».

Αυτά δήλωσε ο Γρηγόρης Σαρρής για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα που περιμένει τρεις παίκτες του να ενσωματωθούν στην ομάδα, ώστε να αυξηθούν οι επιλογές του. Συγκεκριμένα περιμένει να αναρρώσουν, ο Χρήστος Κώστας που ταλαιπωρείται από το ξεκίνημα της προετοιμασίας (κάταγμα περόνης) και ο Σάββας Γεωργαλλής που έχει θλάση στον τετρακέφαλο. Επίσης σε 10 ημέρες περίπου θα έρθει στο νησί μας και ο Λουκίσσας που για επεγγελματικούς λόγους βρίσκεται στη Σύμη.