Ψέκασε, σκούπισε, προκρίθηκε ο Κλεόβουλος

Θεολόγος 
Με συνοπτικές διαδικασίες ξεμπέρδεψε ο Κλεόβουλος με την υποχρέωσή του για τη 2η φάση του Κυπέλλου Δωδεκανήσου. Η ομάδα του Δημήτρη Δογιάμα δεν έκανε τίποτα περισσότερο από το να καταθέσει την ποιοτική «υπεροπλία» της έναντι του φιλότιμου, πλην όμως ανέτοιμου να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις μίας τέτοιας κόντρας Δαμάγητου, τον νίκησε με 6-1 και «σφράγισε» το εισιτήριο της πρόκρισης στη συνέχεια της διοργάνωσης. 

Οι γηπεδούχοι άντεξαν μέχρι και το 38’, στιγμή που ο Χατζηνικόλας πέτυχε το πρώτο τέρμα των Λίνδιων. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής «έγραψε» στο 42’ το 0-2, ενώ οι όποιες απορίες είχαν μείνει για την τροπή που θα έπαιρναν τα πράγματα απαντήθηκαν οριστικά δύο λεπτά αργότερα, όταν ο Ταγκάεφ έκανε το 0-3. 

Ο Δαμάγητος έδειξε διάθεση αντίδρασης, μείωσε στο 65’ με τον Καψαλάκη αλλά μέχρι εκεί. Στο τελευταίο τέταρτο οι σοβαροί φιλοξενούμενοι βρήκαν άλλα τρία τέρματα με τους Τσιάτσο (77’), Χατζηνικόλα (80’) και Κολιοκώστα (90’), «υπογράφοντας» με εμφατικό τρόπο ένα εύκολο απόγευμα. Τέτοιο πέρασαν τόσο ο διαιτητής Σταμάτης Αντωνάς και οι βοηθοί του Γιώργος Σαρρής και Κώστας Καραγιάννης. 

Οι συνθέσεις: 
Δαμάγητος: Καμπούρης, Μάτσης, Γρηγοριάδης (75’ Γουμαράς), Ζερβός (80’ Νικολίτσης), Μοσκιού, Αξιώτης, Καψαλάκης (77’ Μπατζουλάρι), Λαθούρης (40’ Παλάζης), Λολάκης, Καβάζης, Επιφάνης 
Κλεόβουλος: Χρυσανθής, Μαριεττάκης (75’ Ευαγγελίδης), Χαμιτάι, Τσελεπίδης, Κακλαμάνος Λ., Μπαϊρακτάρης, Κουκουτσέλας, Χατζηνικόλας, Ταγκάεφ (80’ Κολιοκώστας), Γιαννιού (60’ Κακλαμάνος Α.), Αθανασίου (65’ Τσιάτσος)