Έτοιμο για την πρεμιέρα το «Ροδίων Άθλησις»

Αναμφίβολα η αρχή είναι το ήμισυ του παντός  σε κάθε πρεμιέρα. Πόσο μάλλον για το «Ροδίων Αθλησις», το οποίο έχει μεγάλο στόχο για φέτος, που δεν είναι άλλος από την  κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο όμως περισσότερο, αποκτήθηκαν παίκτες ανώτερου επιπέδου, οι οποίοι δουλεύουν πολύ διαφορετικά φέτος και σε συγκεκριμένο στόχο. 

Ο Σπύρος Γκολίτσης και οι παίκτες του, συνεχίζουν τις προπονήσεις, όντας σε εβδομάδα πρωταθλήματος, μέχρι και αύριο και στην συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή για την Αθήνα. Το «Ροδίων» θα μεταβεί οδικώς στην Πάτρα για τον αγώνα με την Ολυμπιάδα που θα γίνει την Κυριακή στις 15.00 και θα επιστρέψει από κει μετά το παιχνίδι, με σκοπό να προλάβει την πτήση της επιστροφής. 

Το ενδιαφέρον όλων επικεντρώνεται στην πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, με τον κόουτς της ομάδας να μην αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα. 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ 
Στο μεταξύ, από την ΕΟΠΕ ανακοινώθηκαν χθες οι διαιτητές και το πρόγραμμα των αγώνων της πρώτης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α2 των ανδρών για τον δεύτερο Όμιλο, το οποίο  έχει ως εξής:  

Κυριακή 4/11/2018- Ολυμπιάδος- 14.45- ΑΕΠ Ολυμπιάς - Ροδίων Άθλησις
Διαιτητές: Πετούσης-Μπακλεσής  
Σάββατο 3/11/2018- Στ. Καλαϊτζής- 19.30- ΑΣ Πανερυθραϊκός - ΑΟ Αιγιαλέων 
Διαιτητές: Προκοπίου-Καπλανίδης
Σάββατο 3/11/2018- Μετς -17.30- ΓΣ Πανιώνιος - ΑΟ Καλαμάτα 80 
Διαιτητές: Βλάχος-Παγκοζίδης 
Σάββατο 3/11/2018 -Λύκειο Μελισσίων- 15.00- ΣΦΑΜ Φοίβος - ΟΦΗ 
Διαιτητές: Χαμπιλού-Μυλωνάκης