Γάμος αλά... ποδοσφαιρικά στο Ασκληπειό!

Ένας πανέμορφος γάμος πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στο Ασκληπειό της Νότιας Ρόδου, καθώς τις ζωές τους ένωσαν, ενώπιον Θεού και των καλεσμένων τους,  ο Σταμάτης Χατζηλαζάρου και η εκλεκτή της καρδιάς του Βαλάντα Γεώργαλλου.  

Η βραδιά είχε και έντονο ποδοσφαιρικό άρωμα, καθώς ο γαμπρός διετέλεσε πρόεδρος στον ΠΑΣ Ασκληπειού στην τελευταία και καλύτερη χρονιά της ομάδας στην Α΄ κατηγορία το 2013-2014, ενώ την ίδια περίοδο στο διοικητικό συμβούλιο συμμετείχε και η νύφη!  

Να θυμίσουμε για την ιστορία ότι εκείνη την χρονιά ο ΠΑΣ τερμάτισε 6ος της βαθμολογία,  ενώ έφτασε μια ανάσα από τον τελικό του κυπέλλου Δωδεκανήσου με προπονητή τον Στάθη Φαρμακίδη. 

Καλύτερη ευκαιρία να ξανασμίξουν οι πρωταγωνιστές δεν υπήρχε λοιπόν! Στη φωτογραφία από το γλέντι που ακολούθησε διακρίνεται αριστερά ο coach με τον γαμπρό στη μέση και τον Κώστα Κωλέτση δεξιά, κοινό τους φίλο και συνοδοιπόρο του Σταμάτη Χατζηλαζάρου στη διοίκηση του ΠΑΣ.  

Το ποδοσφαιρικό «γλυκό» έδεσε με την παρουσία του κουμπάρου,  καθώς το ζευγάρι πάντρεψε ο επιστήθιος φίλος του γαμπρού και ποδοσφαιριστής του Διαγόρα Βατίου, Βασίλης Ζερβός.