«Έπαιζαν»…τα μάτια του Δημάρχου!

Το ότι ο Αντιπρόεδρος του δ.σ. Ρόδου, Σάκης Στάγκας, ξέρει καλά ...πώς να κλέβει τις εντυπώσεις και να κάνει τις συνεδριάσεις ...τα πάνω κάτω, είναι γνωστό. Προχθές το βράδυ, όμως, κατά τη συζήτηση για τη Νέα Αγορά βέβαια, έδωσε ...ρεσιτάλ!

Σε μία από τις (πολλές) αντιπαραθέσεις που υπήρξαν, λοιπόν, σηκώνεται από τα έδρανα του Προεδρείου και αποχωρεί επιδεικτικά. Αυτό, δεν είναι κάτι που από μόνο του ξαφνιάζει, αφού το έχει ξανακάνει αρκετές φορές όλα αυτά τα χρόνια.
Αποχωρώντας, λοιπόν, μέσα σε μία τεταμένη ατμόσφαιρα που επικρατούσε στην αίθουσα, είπε και τον λόγο: Επειδή ...«έπαιζαν» τα μάτια του Δημάρχου!
Αυτό το επανέλαβε κάποιες φορές και βέβαια δεν εννοούσε ότι ο κ. Χατζηδιάκος…αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα αλλά, προφανώς, ότι λίγο πριν από την ψηφοφορία του θέματος, επιχειρούσε να κάνει κάποιες συνεννοήσεις (σ.σ. εάν..πιάσαμε καλά το υπονοούμενο). Πάντως, ο κ. Στάγκας, ούτε στη συνέχεια διατύπωσε αλλιώς τον λόγο της (προσωρινής) αποχώρησής του από την αίθουσα και επέμεινε να λέει αυτό!..

                                                                                                                                                                                                    Κυρ. Π.