Μπήκε στο πρόγραμμα και ο Λουτσέα

Κανονικά συνέχισε χθες την προετοιμασία του ο Διαγόρας, για το ματς της  6ης αγωνιστικής, που τον φέρνει την Κυριακή στις 13.30 να αντιμετωπίζει  στο Ρίολο  την ομάδα του Πανμοβριακού. Στόχος δεν υπάρχει άλλος, πέρα απο τη νίκη.

Ο Διαγόρας προέρχεται από ένα τραγικό 1-1 στο Δημ. Στάδιο, με αντίπαλο τη Νίκη Τραγανού, που τον απομάκρυνε από τις πρώτες θέσεις.

Χθες οι «κυανέρυθροι» γυμνάσθηκαν  στο Δημ. Στάδιο υπό τις οδηγίες του Πέτρου Ρουτζιέρη. Το νεότερο της χθεσινής προπόνησης είναι ότι πήρε μέρος σε κανονικούς ρυθμούς ο Πέτρου Λουτσέα, ο οποίος βέβαια είναι νωρίς να χρησιμοποιηθεί από την τεχνική ηγεσία, καθώς είναι για μεγάλο διάστημα εκτός ρυθμών ομάδας.

Παράλληλα προπονήθηκε σε κανονικούς ρυθμούς κι ο νεοαποκτηθείς γκολκίπερ Γιώργος Τσάμης, ο οποίος μαζί με τον Φυλαχτό αποτελούν τους «φύλακες αγγέλους» της εστίας της ομάδας.

Ο Πέτρος Ρουτζιέρης με δεδομένη την επιστροφή από την τιμωρία του Στάθη Προβατίδη,  πλην της αμυντικής γραμμής ενδέχεται  να κάνει κι άλλες αλλαγές, τις οποίες δεν έχει «φωτογραφίσει» ακόμα, εν όψει του αγώνα που έρχεται.