Νέος «άθλος» για το Μιχάλη Χατζηιωάννου

Την ανοδική του πορεία τα τελευταία χρόνια επιβεβαίωσε ο Μιχάλης Χατζηιωάννου με τη συμμετοχή στο Μαραθώνιο του Άμστερνταμ στις 21 Οκτωβρίου όπου και σημείωσε έναν εξαιρετικό για τα δεδομένα της Δωδεκανήσου χρόνο.

Ανάμεσα σε 45.000 δρομείς, ο μαραθωνοδρόμος από τη Σύμη είχε επίδοση 2.38.42, βγάζοντας μάλιστα όλη την προετοιμασία του στη Σύμη το προηγούμενο διάστημα.

Ο Μιχάλης Χατζηιωάννου είχε κερδίσει το Μαραθώνιο Ρόδου το 2017 με χρόνο 2.49.49 και στη συνέχεια, στην πολύ δύσκολη διαδρομή της Αθήνας, σημείωσε 2.48.58, προάγγελο ουσιαστικά της σημαντικής επίδοσης που ακολούθησε στην Ολλανδία.
Για το 2019 πια έχει βάλει στόχο τη συμμετοχή τουλάχιστον σ’ ένα μαραθώνιο στην Ελλάδα και από το 2020 ίσως μπει στο πρόγραμμα άλλη μια διοργάνωση στο εξωτερικό.

Οι επιδόσεις του Μιχάλη Χατζηιωάννου αποτελούν έναν «άθλο» δεδομένων των δυσκολιών στην προετοιμασία στη Σύμη, αφού καταστράφηκε μάλιστα ολοσχερώς εξαιτίας της περσινής θεομηνίας το στάδιο της όπου και έβγαζε ένα σημαντικό μέρος των προπονήσεών του.