Εθελοντική αιμοδοσία από τον Όμιλο  Η Hotels Collection - Hatzilazarou Group

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 29.10.2018 η εθελοντική Αιμοδοσία του ομίλου H Hotels Collection στο ξενοδοχείο Princess Andriana Resort & Spa σε συνεργασία με το Σταθμό Αιμοδοσίας και το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών στο πλαίσιο των δράσεων της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Η προσέλευση των εργαζομένων ήταν πολύ ικανοποιητική, συγκεντρώνοντας έναν αξιόλογο αριθμό φιαλών αίματος, δείχνοντας έτσι, έμπρακτα, ότι ο εθελοντισμός και η ομαδικότητα είναι στάση ζωής.  

Ο όμιλος H Hotels Collection  συνεχίζει όπως κάθε χρόνο την προσπάθεια ευαισθητοποίησης και συνεισφοράς με στόχο την ενίσχυση της Εθελοντικής Αιμοδοσίας. Η Εθελοντική Αιμοδοσία είναι υπόθεση όλων, μία πράξη αγάπης και κοινωνικής ευαισθησίας που σώζει ζωές.

Ο όμιλος H Ηotels Collection (Χατζηλαζάρου) αποτελεί μια αμιγώς οικογενειακή επιχείρηση που έχει στόχο να προσφέρει γνήσια ελληνική φιλοξενία. Διαθέτει 6 ξενοδοχεία στη Νότια Ρόδο συνολικής δυναμικότητας  2150 δωματίων και μια μεγάλη γκάμα από επιλογές που ανταποκρίνονται στις επιθυμίες και ανάγκες του κάθε επισκέπτη. Ξεκίνησε το 1993 και σήμερα αποτελεί μια από τις δυναμικότερες τουριστικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα.

Στα H Hotels Collection ο επισκέπτης θα αισθανθεί την ισορροπία μεταξύ των καλύτερων οικογενειακών παραδόσεων και της προσωπικής φροντίδας που παρέχεται στους πελάτες, σε συνδυασμό με υπηρεσίες υψηλής αξίας, που αποτελούν το κλειδί της ροδίτικης φιλοξενίας.