Ειδικός στις εκπλήξεις έγινε ο Ποσειδώνας

Σε μία ακόμα απρόσμενη και εντυπωσιακή μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Ποσειδώνας, ο οποίος έκανε δικό του τον Γιάννη Αρχοντούλη.

Ο πολύπειρος αμυντικός μέσος έμεινε ελεύθερος από τον Ιάλυσο και παρότι είχε στα χέρια του δύο τρεις καλές προτάσεις από σωματεία της Ρόδου, προτίμησε αυτή των Καρπάθιων, οι οποίοι «μίλησαν» στην καρδιά του, τον ικανοποίησαν πλήρως και απέσπασαν το πολυπόθητο «ναι».

Ο Γιάννης Αρχοντούλης δεν θα αφήσει τη βάση του, καθώς θα συνεχίσει να κάνει προπονήσεις στο Οικονομίδειο και θα μετακινείται στην Κάρπαθο μόνο για τα επίσημα παιχνίδια.

Το πρώτο με τη νέα ομάδα του αναμένεται να το δώσει σήμερα στην Κω-εφόσον θα έχει εκδοθεί το δελτίο του- όπου ο Ποσειδώνας αντιμετωπίζει την τοπική Αθλητική Ένωση.

Στο καταμαράν θα μπει χωρίς να έχει  παρέα τον Λευτέρη Δράκο, ο οποίος υπέστη, στο πρόσφατο ματς με τον Άρη, τράβηγμα.

Το παιχνίδι ΑΕ Κως-Ποσειδώνας, με το οποίο ανοίγει η αυλαία της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries,  θα ξεκινήσει στις 12:30 το μεσημέρι, με τρίο τους Παρχαρίδη, Αλέκο και Δημόπουλο, παρατηρητή αγώνα τον Δαυίδ Μάμμη και παρατηρητή διαιτησίας τον Βαγγέλη Αργυρίου.