Κρίνονται πολλά στον ΑΕΡΑ…

Ο ΑΕΡΑ υποδέχεται αύριο στις 14.45 στο γήπεδο του τον Κλεόβουλο. Οι δυο ομάδες ακολουθούν δρόμους διαφορετικούς.

-Ο μεν ΑΕΡΑ έχει συγκεντρώσει μόλις 4β., αφού έχει μια νίκη, μια ισοπαλία και τέσσερις ήττες στο φετινό πρωτάθλημα, συγκομιδή που δεν περίμενε κανείς στα Αφάντου.

-Σε διαφορετικούς δρόμους κινείται ο αντίπαλος του Κλεόβουλος, ο οποίος στους ίδιους αγώνες έχει 13β. που συνέλεξε από τέσσερις νίκες μία ισοπαλία και μόλις μία ήττα.

Το αυριανό ματς συνεπώς  είναι πολύ δύσκολο για τον ΑΕΡΑ. Τεχνική ηγεσία και παίκτες θέλουν να αλλάξουν την μοίρα τους, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να φτάσουν στη νίκη.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος μιλώντας για το αυριανό παιχνίδι ανέφερε τα εξής:

«Πιστεύω πως θάμαστε έτοιμοι από κάθε πλευρά για το ματς του Σαββάτου. Παίζουμε στην έδρα μας και είναι καιρός να την αξιοποιήσουμε κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος. Πιστεύω επίσης ,πως όλα τα παιδιά θα είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση πλην του Πλύγκου. Είναι κρίσιμο το παιχνίδι, αλλά πρέπει να πάρουμε οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς. Ο Κλεόβουλος είναι καλή ομάδα και το αποδεικνύει η θέση την οποία κατέχει στο βαθμολογικό πίνακα, στα πρώτα έξι παιχνίδια του πρωταθλήματος».