Η Ρόδος συμμετέχει στον  πανελλαδικό ταυτόχρονο θηλασμό

Η Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού Ρόδου, την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018 συμμετέχει στον Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό και διοργανώνει μια εκδήλωση - γιορτή για το μητρικό θηλασμό.

Από τo 1992 καθιερώνεται διεθνώς ο εορτασμός της Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού από την WABA (Παγκόσμια συμμαχία για την προώθηση του θηλασμού), τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) και την UNICEF, στις 1 - 7 Αυγούστου.

Σε αυτή τη γιορτή συμμετέχουμε κάθε χρόνο, με σκοπό την προώθηση, υποστήριξη, ενημέρωση, ενθάρρυνση και ανταλλαγή πληροφοριών, σχετικά με τον μητρικό θηλασμό, όχι μόνο ως λέξεις σε ένα φυλλάδιο ή σε μια ομιλία, αλλά εμπράκτως ως εικόνα και παρουσία «από μητέρα προς μητέρα». Παράλληλα θα μοιραστεί ενημερωτικό υλικό, θα γίνουν συζητήσεις και θα γνωριστούμε από κοντά!

“Σας περιμένουμε λοιπόν και φέτος, μητέρες θηλάζουσες, μητέρες to be, με κοιλίτσες ή με σκέψη για κοιλίτσες, μητέρες πρώην θηλάζουσες, σύζυγοι και λοιποί φίλοι και συγγενείς, ελάτε να γιορτάσουμε!!!”, αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι διοργανώτριες της εκδήλωσης.

Κυριακή 4 Νοεμβρίου
Ώρα προσέλευσης: 11.00
Ώρα καταμέτρησης: 12.00
Ώρα λήξης: 14:00
Ακταίον