Η Disco Elli Club ανοίγει  ξανά τις πόρτες της

Η Disco Elli Club ανοίγει για μια ακόμη χρονιά, τις πύλες της, και υποδέχεται όλους εσάς που λατρέψατε τις χρυσές δεκαετίες 60s - 70s - 80s της μουσικής της διασκέδασης και του χορού. Πιστοί στο ραντεβού, στον ίδιο θρυλικό χώρο η Disco Elli Club ετοιμάζεται για να ζήσουμε ιδιαίτερες ξεχωριστές στιγμές.

Αρχής γενομένης από το Σάββατο 10 Νοεμβρίου το παλαιότερο εν ενεργεία νυχτερινό μαγαζί, θα μας κρατήσει συντροφιά με μουσικές επιλογές των δεκαετιών '60- '70- '80- '90.

Στη φωτιζόμενη πίστα, κάτω από τη disco-μπάλα, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, λίγο μετά τις 11 το βράδυ, ταξιδεύουμε στις δεκαετίες της πιο “ενοχοποιημένης” διασκέδασης, με ξένη αλλά και ελληνική μουσική. Η μοναδική καθαρόαιμη disco του νησιού, με vintage αισθητική, μεγάλα καθιστικά σε περιμένει να αναβιώσεις τις χρυσές εποχές της disco.

Αν λοιπόν θέλεις να ταξιδέψεις πίσω στο χρόνο, να νιώσεις τη μουσική και το χορό των χρυσών δεκαετιών, να μάθεις πώς διασκέδαζαν παλιότερα ή ακόμα να θυμηθείς τι έκανες τα νιάτα σου.... να χορέψεις σε φωτιζόμενη πίστα κάτω από το ντισκομπάλα, η απάντηση είναι Disco Elli Club!

Elli disco club
Opening 10 Νοεμβρίου
Πλατεία  Κουντουριώτη 6
Τηλέφωνα-ρεζερβέ
22410 22545