Κινητοποίηση για το ντέρμπι στον Ιάλυσο

Συνεχίσθηκε και χθες κανονικά η προετοιμασία του Ιάλυσου, για το τοπικό ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής που φέρνει στο «Οικονομίδειο» την Κυριακή το απόγευμα τον Φοίβο. Οι «ερυθροκίτρινοι» βέβαια, θέλουν τους τρεις βαθμούς για να ανοίξουν ει δυνατόν κι άλλο, τη διαφορά από τους διώκτες τους. 

Ωστόσο αυτή την φορά ο Ιάλυσος θα πάει σε αυτό τοπικό ντέρμπι, χωρίς τον Γιάννη Αρχοντούλη. Ο έμπειρος μέσος συναντήθηκε την Τετάρτη το βράδυ με τη διοίκηση του Ιάλυσου κι οι δύο πλευρές αποφάσισαν να λύσουν τη συνεργασία τους κοινή συναινέσει, όπως κι έγινε, με τον παίκτη να «κλείνει» χθες στον Ποσειδώνα Καρπάθου.

Ο ποδοσφαιριστής εξακολουθεί να διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τη διοίκηση του Ιάλυσου, τους συμπαίκτες του, αλλά και την τεχνική ηγεσία. Κι αυτός είναι ο λόγος,για τον οποίο προέβη σε ευχαριστίες σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, στην οποία αναφέρει: 

«Μετά από 2.5 χρόνια στην ομάδα του ΙΑΛΥΣΟΥ έφτασε η στιγμή να αποχωρήσω!  Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, έχω μάθει να το σέβομαι, να το εκτιμώ και πάνω από όλα να το αγαπώ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Μιχάλη Χατζηνικήτα, με τον οποίο μας συνδέει μια αδελφική φιλία και πάνω από όλα μια ανθρώπινη σχέση, για αυτά τα χρόνια συνεργασίας και δεν σταματάει εδώ.

Επίσης, τη διοίκηση, τον κόσμο για την αγάπη που μου έδειξαν, το προπονητικό τιμ και όλα τα παιδιά της ομάδας. Τους ευχαριστώ για όλα και τους εύχομαι να πετύχουν τον στόχο που βάλαμε από την αρχή της χρονιάς και είμαι σίγουρος θα τα καταφέρουν»!

ΤΡΙΤΗ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΔΕΙΠΝΟ
Στο μεταξύ Διοίκηση, τεχνική ηγεσία και παίκτες δείπνησαν την Τρίτη το βράδυ σε κατάστημα της οδού Φερενίκης. Αυτός είναι ο λόγος, για τον οποίο ο Ιάλυσος εξέδωσε χθες την παρακάτω ανακοίνωση:
«Στον υπέροχο χώρο του CASA ITALIA στην οδό Φερενίκης της Ιαλυσού δείπνησε το βράδυ της Τρίτης η ομάδα μας και μέλη της διοίκησης.

Ο πρόεδρος κ. Χατζηνικήτας και το δ.σ. του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ ευχαριστούν θερμά τον επιχειρηματία κ. Διάκου Κώστα για το υπέροχο γεύμα που παρέθεσε στην ομάδα μας».

Στο μεταξύ συνεχίζεται η κινητοποίηση στο «στρατόπεδο» του Ιάλυσου για τον αγώνα με τον Φοίβο. Διοίκηση, τεχνική ηγεσία και παίκτες θέλουν τον κόσμο μαζί τους καθώς σε τέτοια ματς η παρουσία του  είναι απαραίτητη. Με δεδομένο πως δεν υπάρχουν άλλα παιχνίδια της Γ’ Εθνικής στο νησί, αλλά και πως οι αγώνες της Α’ Κατηγορίας θα γίνουν όλα Σάββατο, το «Οικονομίδειο» αναμένεται να είναι γεμάτο.