Αλλού είναι οι «τελικοί», αλλού οι ευκαιρίες

Αν για τον Διαγόρα Βατίου υπάρχουν παιχνίδια- τελικοί, το αυριανό εντός έδρας με τη Ρόδο σίγουρα δεν είναι ένα από αυτά. Τούτη τη φορά  «κυανέρυθροι» της Νότιας Ρόδου δεν χρειάζεται να κουράζουν το μυαλό τους και να αγχώνονται.

Αντιμετωπίζουν τη διεκδικήτρια του τίτλου, γνωρίζουν πως τα «στοιχήματα» δεν… πέφτουν υπέρ τους και αντιμετωπίζουν το ματς απλά ως μία καλή ευκαιρία να πείσουν, πρωτίστως τους εαυτούς τους, πως μπορούν να είναι ανταγωνιστικοί και να κερδίσουν τις εντυπώσεις. Αν τους δοθεί η δυνατότητα να κερδίσουν κάτι περισσότερο, τόσο το καλύτερο. Αν όχι, το  «πάμε παρακάτω» θα είναι η πρώτη, ίσως και η μοναδική κουβέντα που θα ακουστεί στα αποδυτήρια.

 Ο προπονητής Γιάννης Καμπούρης δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Παπουρδάνο και Μερκάι, ο οποίοι ταλαιπωρούνται από τράβηγμα στον προσαγωγό.

 Σημειώνεται, πως από χθες ο τεχνικός των Βατενών έχει στα χέρια του το δελτίο του Γιώργου Πλαγγέντη, με την προσδοκία ο έμπειρος επιθετικός, ο οποίος προέρχεται από μεγάλο διάστημα αγωνιστικής απραξίας, να είναι σύντομα σε θέση να βοηθήσει την ομάδα.