Ορφέας: «Δεν υπάρχει εύκολος αγώνας για μας…»

Ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι περιμένει σήμερα τον Ορφέα, που στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής θα υποδεχθεί στους Αγίους Αποστόλους τον Ηρακλή Μ. «Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι για μας.

Όλα είναι δύσκολα και σε κάθε παιχνίδι παίζουμε για να πάρουμε τη νίκη και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και σήμερα κόντρα στον Ηρακλή, που διαθέτει έμπειρους παίκτες. Αν το πιστέψουμε πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Το καλό με τους παίκτες μου είναι πως δημιουργούν φάσεις, αν τις εκμεταλλευθούμε θα πάρουμε κάτι από το παιχνίδι. Θα το παλέψουμε…».

Μ’ αυτά τα λόγια ο προπονητής του Ορφέα θέλησε να δώσει το στίγμα για τον σημερινό αγώνα. Η ομάδα του την Τετάρτη έδωσε στις Φάνες ματς κυπέλλου, γνωρίζοντας την ήττα (2-1) από τον Ακουσίλαο, όμως αυτό δεν επηρεάζει σε κανένα βαθμό τους «ερυθρόλευκους», καθώς χρησιμοποιήθηκαν εσκεμμένα νεαροί παίκτες, που στην πλειοψηφία τους δεν είχαν ξαναπαίξει φέτος καθόλου ή πολύ λίγο.

Για σήμερα ο κόουτς της ομάδας της πόλης της Ρόδου δε θα έχει στη διάθεσή του τον Μαλανδρή, ο οποίος βρίσκεται εκτός νησιού για επαγγελματικούς λόγους, καθώς επίσης και τους τραυματίες Γεωργαλλή και Κώστα.