Με το ίδιο πλάνο νίκης ο Ιάλυσος

Είναι από τα παιχνίδια που κρύβουν παγίδες τα τοπικά ντέρμπι κι ο Ιάλυσος θέλει να το ξεπεράσει με τον δικό του τρόπο, που δεν είναι άλλος από την έκτη νίκη στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Έχει μέχρι τώρα πέντε στα πέντε και θέλει να τις κάνει εξι αύριο, απέναντι στον συντοπίτη Φοίβο.

Οι  «ερυθροκίτρινοι» είναι αποφασισμένοι να εφαρμόσουν για μια ακόμα φορά ότι σχεδίασαν  και στα πέντε ματς που προηγήθηκαν, αντιμετωπίζοντας τον «διψασμένο» για επιτυχίες αντίπαλο τους, με την ίδια σοβαρότητα, την πειθαρχία που επιβάλλεται, αλλά και το καθαρό μυαλό που πρέπει να υπάρχει, για να φτάσει η ομάδα του Θανάση Τερζή στη νίκη.

Ο κόουτς του Ιάλυσου περνάει ακόμα δικά του στοιχεία στο παιχνίδι της ομάδας  κι αυτό έκανε κι αυτή τη βδομάδα. Δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα με τραυματίες είτε με τιμωρίες. Έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του κι έχει προγραμματίσει για σήμερα το πρωί μια ακόμα ελαφρά προπόνηση, για να ολοκληρωθεί η προετοιμασία για το τοπικό ντέρμπι.

Ο Θανάσης Τερζής κάλεσε όλους τους παίκτες να βρίσκονται αύριο στο γήπεδο και θα επιλέξει εκεί τους έντεκα, αλλά και τους αναπληρωματικούς του αγώνα.