Περισσότερα δεν άξιζαν να πάρουν

Καρακόνερο 
Ανυπόφορα φλύαροι και ανούσιοι εμφανίστηκαν, κατά τη διάρκεια της χθεσινής μεταξύ τους συνάντησης για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας (1ος όμιλος) Σύμη και Δήμητρα και μοιραία αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα. 

Ειδικά στο τελευταίο εικοσιπεντάλεπτο, διάστημα στο οποίο ο ρυθμός άνοιξε, οι κενοί χώροι εκατέρωθεν έδωσαν στις δύο ομάδες την ευκαιρία να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις να σκοράρουν, ωστόσο η τελική προσπάθειά τους ήταν για… κλάματα. 

Αν μπορεί να αισθάνεται τυχερή για κάτι η Δήμητρα, είναι για την καλή μέρα του Ζώη και για τον ατομισμό των αντιπάλων της, που απέτυχαν να τελειώσουν τις φάσεις που δημιούργησαν μετά το 75’, εκμεταλλευόμενοι την κόπωση των αντιπάλων τους. 

Από τη δική της πλευρά, η Σύμη θα πρέπει να αισθάνεται τυχερή για τις ευκαιρίες που χαράμισε η ομάδα της Δαματριάς στις κόντρα επιθέσεις που εκδήλωσε στο διάστημα που επιχείρησε να πιέσει, ανεβάζοντας περισσότερους ποδοσφαιριστές προς τα αντίπαλα καρέ. 

Πάντως, το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι διαφορετικό, αν τα δύο συγκροτήματα ήταν ελάχιστα πιο τυχερά. Κι αυτό διότι στο 18’ η Σύμη είχε δοκάρι σε πλασέ του Λινχάνσι, με τη Δήμητρα να απαντά στο 61’, όταν η μπάλα αποκρούστηκε από το οριζόντιο μετά από φάουλ του Στάππα και «τυφλή» απόκρουση αμυντικού με το κεφάλι. 
 Άψογη ήταν η διαιτησία των Μοσχάτου, Σταυρούλια και Γιακουμάκη. 

Οι συνθέσεις: 
Σύμη: Τσαβαρής Η., Χατζηπέτρος Ν., Χατζηπέτρος Μ., Τσίκκης, Καραγιάννης, Λινχάνσι, Ράπι, Χόντζα, Κουμπιάδης, Λεβεντέρης Π., Ζουρούδης 
Δήμητρα: Ζώης, Χατζηνικόλας, Καστρινάκης, Θεουλάκης Μ., Κρητικός, Σώτα, Στάππας, Εξαδάχτυλος (76’ Γρηγοριάδης), Κωστιού (65’ Ουζουνίδης), Πηδιάκης Γ. (86’ Γιαννακάκης), Συμεωνίδης.