Επιχείρηση…επιστροφή στις νίκες για τον Διαγόρα

Δύσκολη θεωρείται η σημερινή έξοδος για τον Διαγόρα. Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής βρίσκεται από χθες στην Πάτρα για να αντιμετωπίσει στο Ρίολο τον Πανμοβριακό.

Το ατυχές αποτέλεσμα με τη Νίκη Τραγανού και η λύση της συνεργασίας με τον Νίκο Παντέλη, έφερε στην τεχνική ηγεσία τον Πέτρο Ρουτζιέρη, ο οποίος προσπάθησε να αλλάξει όλο αυτό το χρονικό διάστημα, αφ’ ενός μεν την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών και αφ’ ετέρου δε σημαντικά πράγματα στο παιχνίδι της ομάδας.

Ο «γηραιός» της πόλης μας γυμνάσθηκε και χθες ελαφρά και στη συνέχεια η τεχνική ηγεσία ανακοίνωσε τους δεκαοκτώ, που ταξίδεψαν χθες το απόγευμα αεροπορικώς για την Αθήνα κι από ‘κει οδικώς απευθείας για την Πάτρα.

Ο κόουτς του Διαγόρα θα έχει σε αυτή την αποστολή μαζί του:

-Τον γκολκίπερ Τσάμη, ο οποίος βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και συμπεριλήφθηκε στη δεκαοκτάδα,

-Τον Πέτρου Λουτσέα ο οποίος έχει ήδη ξεκινήσει να προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα σε κανονικούς ρυθμούς και υπολογίζεται για το σημερινό παιχνίδι,

-Αλλά και τον Στάθη Προβατίδη, ο οποίος εξέτισε την ποινή του κι έχει δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι το σημερινό.
Τους δεκαοκτώ της αποστολής απαρτίζουν οι Φυλαχτός, Τσάμης, Παγώνης, Προβατίδης, Κρητικός, Ντερτιλής, Καρπαθάκης, Γερόλυμος, Μουκίδης, Μπαξεβάνος, Δήμας, Ντουαλά, Λουτσέα, Μπουρλάκης, Γλυνός, Χατζησάββας, Γιώργου, Τσαγκάρης.