«Μηδένισε» η Δόξα Ψίνθου

Άνετη ήταν η επικράτηση της Δόξας Ψίνθου στο χθεσινό  ματς της 3ης αγωνιστικής του Α΄Ομίλου της Β’ κατηγορίας. Νίκησε στο γήπεδο της εύκολα τον Ηρακλή Λάρδου με 4-1 και «έσβησε» τους -6 βαθμούς με τους οποίους ξεκίνησε τη φετινή περίοδο. 

Η ομάδα του Μιχάλη Μανωλά, επέβαλε από την αρχή τον ρυθμό της,  με καλή ανάπτυξη και παίκτες ουσιαστικούς στις προσπάθειες τους, προηγούμενη μάλιστα με 2-0 στο ημίωρο. Οι της Δόξας συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό μέχρι το τέλος του α΄ μέρους, αλλά στο 46΄ο Μ. Λυριστής «χτύπησε» για τρίτη φορά στο παιχνίδι, δημιουργώντας σημαντικό μαξιλαράκι ασφαλείας στο ματς (3-0)

Στο 61΄ο Καρίκης τετραπλασίασε τα γκολ της ομάδας του, παρά το γεγονός του ότι ο Ηρακλής Λάρδου ανέβασε την απόδοση του. Αυτό που κατάφερε ήταν να έχει δοκάρι στο 65΄ με τον Τάουλα και να μειώσει στο σκορ στο 71΄ με τον Μπενούρ (4-1), χωρίς τίποτα περισσότερο. 

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
8΄Από μπαλιά του Μ. Λυριστή, ο Σαπαλίδης με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. 
29΄Από κάθετη του Τσοπάνογλου, ο Μ. Λυριστής  πλάσαρε για το 2-0 
46΄Με τον ίδιο τρόπο ο Μ. Λυριστής, ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0.
61΄Ο Καρίκης έφυγε μόνος του στην αντεπίθεση και πλάσαρε γράφοντας το 4-0.
65΄Ο Τάουλας από καλή θέση, σημάδεψε τα γκολπόστ του Χάλαντα. 
71΄Ο Μπενούρ με απευθείας εκτέλεση  φάουλ, έγραψε το τελικό 4-1
Χωρίς κανένα πρόβλημα η διαιτησία των κ.κ. Βλάχου, Διακοφιλιππή και Τάση.

Οι ομάδες:
ΔΟΞΑ ΨΙΝΘΟΥ: Χάλαντας, Ορφανός Χ. (82’ Ρουμελιώτης), Πετράς, Τσούλλος, Μπατέστας, Τσομπάνογλου (62’ Λαουδίκος), Ορφανός Δ., Λυριστής Μ., Καρίκης, Πλύγκος (70΄Κωστομοίρης Δ.), Σαπαλίδης (46΄Μακαρούνας).
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΔΟΥ: Καντιμοίρης, Ευαγγελίδης (46΄Χάσα), Μπραχούσι, Παπαϊωάννου, Κούκι, Συμεωνίδης, Αμπελάς (62΄Καμμάς), Φάκας, Χαρίτος (55΄Μουστάκας), Μπενούρ, Τάουλας (75΄Λίλι).