Είχε τις λύσεις μπροστά ο Ηρακλής

Αγίων Αποστόλων
Ωραίο ματς προχθες στους Αγίους Αποστόλους όπου συναντήθηκαν ο Ορφέας και ο Ηρακλής Μαριτσών, παίρνοντας τελικώς τους τρεις βαθμούς οι φιλοξενούμενοι με χατ τρικ του Αντώνη Γεωργαλλή.

Η ομάδα του Κώστα Πάττα είχε τις λύσεις επιθετικά κι αυτό ήταν αρκετό για να κόψει τη… φόρα του αντιπάλου που ήταν μεν ψυχωμένος αλλά δεν μπόρεσε να έχει αποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια.

Ο Ηρακλής Μαριτσών πάντως μπήκε νωρίς και συγκεκριμένα στο 7’ μπροστά στο σκορ αφού ο Κούρος σέντραρε και ο Γεωργαλλής, αφού κοντρόλαρε με το στήθος, έπιασε ένα ωραίο σουτ.

Η συνέχεια όμως δεν ήταν το ίδιο εύκολη για τους «Μαριτσενούς, αφού ο Ορφέας αντέδρασε, πήρε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και στο 11’ είχε την ευκαιρία του με τον Αυγουστάκη και το σουτ του μέσα από την περιοχή, φεύγοντας η μπάλα μόλις άουτ.

Πάντως η επανάληψη ήταν σαφώς πιο ενδιαφέρουσα και ο Ηρακλής είχε την πρώτη καλή φάση στο 57’ όταν ο Γεωργαλλής βγήκε μόνος απέναντι από τον Καστανάκη όμως άνοιξε πολύ την μπάλα με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να πλασάρει.

Η σημαντικότερη φάση για τον Ορφέα σημειώθηκε στο 68’ με τη σέντρα του Στεργιόπουλου από δεξιά και το σουτ του Αυγουστάκη μέσα από την περιοχή, που κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων.

Από ‘κει και πέρα ο Ηρακλής ρίσκαρε παρά την πίεση των γηπεδούχων και στο 70’ σε μια από τις αντεπιθέσεις του, ο Γεωργαλλής μπήκε στην περιοχή κι έκανε το πλασέ, για να αλλοιώσει όσο έπρεπε με τα ακροδάχτυλα ο Καστανάκης την πορεία της μπάλας που βγήκε κόρνερ.

Πέντε λεπτά μετά ο Σπάρταλης τροφοδότησε τον Γεωργαλλή, αυτός έπιασε το σουτ μέσα από την περιοχή και δεξιά αλλά έστειλε την μπάλα άουτ, κάτι όμως το οποίο δεν συνέβη στο 78’ και την πάσα του Σκόρπου, για να …γράψει ο έμπειρος επιθετικός με σουτ το 0-2. Το …κερασάκι στην τούρτα, κι αφού ο Ορφέας είχε ξεμείνει από δυνάμεις, το έβαλε ο Γεωργαλλής μετά τη σέντρα από τον Σκόρπο και την κεφαλιά του στο 86’.

Από τον Ορφέα διακρίθηκαν οι Αυγουστάκης, Στεργιόπουλος και Αντωνιάδης ενώ από τον Ηρακλή οι Σκόρπος, Σπάρταλης και Γεωργαλλής.
Διαιτητής ήταν ο Αυγερινός Κάζας που έγινε δέκτης αρκετών διαμαρτυριών κι από τοις δύο ομάδες κυρίως για φάσεις που είχαν να κάνουν με τον καταλογισμό κάποιων φάουλ. Βοηθοί ήταν οι Χατζημανώλης και Σαρρής.

Ορφέας: Καστανάκης, Τσικούρης, Ντουρμισλάρ, Αντωνιάδης, Μαγιόγλου, Σβέρκος, Δαφερέρας, Τζοβαλίν, Κόκας, Στεργίόπουλος (88’ Μίλο), Αυγουστάκης.
Ηρακλής: Κουμέντος, Παπαδημήτρης, Τσούφιος, Παγκράτης, Φελεσάκης, Σκόρπος (88’ Ανδρεόπουλος), Λερογιάννης (67’ Μπιλλιάς), Κούρος (80’ Αναγνώστου), Σπάρταλης, Γεωργαλλής (88’ Σιαμαντούρας).