Σήμερα η εκδήλωση- θεσμός για το νησί μας "Η Ρόδος για τη Ζωή"

Σήμερα λίγο μετά τις 9:30 το πρωί αναμένεται να ξεκινήσει η εκδήλωση- θεσμός για το νησί μας, η "Ρόδος για τη Ζωή" που διεξάγεται για 9η συνεχόμενη χρονιά. 

Η εκδήλωση, που μετράει οκτώ επιτυχημένες χρονιές, καταφέρνοντας να συσπειρώσει όσο κόσμο δεν έχει καταφέρει τις τελευταίες δεκαετίες άλλη εκδήλωση σε περιφερειακό επίπεδο, σκοπεύει για μια ακόμη χρονιά να "σπάσει" τα ρεκόρ συμμετοχής.

Χιλιάδες Ροδίτες έχουν ήδη προμηθευτεί τα μπλουζάκια που θα φορούν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης- αγώνα δρόμου, ενώ οι εθελοντές "δούλευαν" τον τελευταίο μήνα νυχθημερόν προκειμένου ο στόχος αυτής της διοργάνωσης να επιτευχθεί και τη φετινή χρονιά.

Στόχος της φετινής χρονιάς, είναι η συνέχιση της αναβάθμισης του παθολογοανατομικού τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου της Ρόδου, κάτι που ξεκίνησε με την περσινή 8η εκδήλωση και θα ολοκληρωθεί με τη φετινή.

 Η μουσική αναμένεται να ξεκινήσει λίγο μετά τις 9:30, ενώ περίπου στις 10:30 θα ξεκινήσει η προθέρμανση απο τον γυμναστή κ. Στέργο Κουπάδη και η εκκίνηση στις 11!

Τα λίγα μπλουζάκια που απέμειναν θα διατίθενται στο περίπτερο του "Ρόδος για τη Ζωή' στην πλατεία δημαρχείου απο τις 9:30!