Σήμερα η εκδήλωση- θεσμός για το νησί μας "Η Ρόδος για τη Ζωή"

Σήμερα η εκδήλωση- θεσμός για το νησί μας "Η Ρόδος για τη Ζωή"

Σήμερα η εκδήλωση- θεσμός για το νησί μας "Η Ρόδος για τη Ζωή"

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1490 ΦΟΡΕΣ

Σήμερα λίγο μετά τις 9:30 το πρωί αναμένεται να ξεκινήσει η εκδήλωση- θεσμός για το νησί μας, η "Ρόδος για τη Ζωή" που διεξάγεται για 9η συνεχόμενη χρονιά.

Η εκδήλωση, που μετράει οκτώ επιτυχημένες χρονιές, καταφέρνοντας να συσπειρώσει όσο κόσμο δεν έχει καταφέρει τις τελευταίες δεκαετίες άλλη εκδήλωση σε περιφερειακό επίπεδο, σκοπεύει για μια ακόμη χρονιά να "σπάσει" τα ρεκόρ συμμετοχής.

Χιλιάδες Ροδίτες έχουν ήδη προμηθευτεί τα μπλουζάκια που θα φορούν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης- αγώνα δρόμου, ενώ οι εθελοντές "δούλευαν" τον τελευταίο μήνα νυχθημερόν προκειμένου ο στόχος αυτής της διοργάνωσης να επιτευχθεί και τη φετινή χρονιά.

Στόχος της φετινής χρονιάς, είναι η συνέχιση της αναβάθμισης του παθολογοανατομικού τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου της Ρόδου, κάτι που ξεκίνησε με την περσινή 8η εκδήλωση και θα ολοκληρωθεί με τη φετινή.

Η μουσική αναμένεται να ξεκινήσει λίγο μετά τις 9:30, ενώ περίπου στις 10:30 θα ξεκινήσει η προθέρμανση απο τον γυμναστή κ. Στέργο Κουπάδη και η εκκίνηση στις 11!

Τα λίγα μπλουζάκια που απέμειναν θα διατίθενται στο περίπτερο του "Ρόδος για τη Ζωή' στην πλατεία δημαρχείου απο τις 9:30!

Διαβάστε ακόμη

Εξηγήσεις για το “The Rhodes Co-Lab” ζητά η παράταξη της Χρ. Καραγιάννη

Σε ανακατανομή αρμοδιοτήτων προέβη με Αποφάσεις του ο δήμαρχος Ρόδου

Συμφωνία Δημάρχου Ρόδου και Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης για άμεση λύση στο πρόβλημα υποστελέχωσης του Κτηματολογίου

Την Παρασκευή θα συνεδριάσει η περιφερειακή επιτροπή Νοτίου Αιγαίου

Ορκίστηκαν Δημοτικοί Σύμβουλοι οι κυρίες Ματίνα Γιαννέλη και Ελπίδα Ατσίδη

Αίτημα για τις δαπάνες καρκινοπαθών που πάνε στην Αθήνα για ακτινοθεραπείες

Σε 160 ανέρχονται τα μικρά και μεγάλα νησιά της Δωδεκανήσου

Τα ερωτήματα που κατέθεσε η Λαϊκή Συσπείρωση προς συζήτηση στη Συνεδρίαση Λογοδοσίας της περιφέρειας