Φορτωμένοι μετάλλια οι Ροδίτες ιππείς

Με γεμάτες τις αποσκευές από μετάλλια και πολύτιμες εμπειρίες επιστρέφουν στη Ρόδο οι αθλητές του Κέντρου Εκπαιδεύσεως Ιππασίας από τη συμμετοχή τους στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ιππικής αντοχής που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Νοέμβριου στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Μεσογείων στο Κορωπί. 

Πέντε μετάλλια, τρία ασημένια και δύο χάλκινα είναι ο θριαμβευτικός απολογισμός των αθλητών του ιππικού ομίλου από το νησί μας. Ασημένια μετάλλια με τις δεύτερες θέσεις κατέκτησαν ο αρχηγός αποστολής και υπεύθυνος εκπαιδευτής Παντελής Σαλονικιός στα 90χλμ. ενηλίκων, ο Μανώλης Μαχραμάς στα 60χλμ. ενηλίκων και η Αντωνία Ντουρουτλή στα 60χλμ. παίδων. Χάλκινα μετάλλια με τις τρίτες θέσεις κατέκτησαν η Ναταλί Πιλατάκη στα 90χλμ. ενηλίκων και η Χρύσα Ατσαλάκη στα 40χλμ. 


Παράλληλα με τις επιτυχίες των αθλητών, το Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ιππασίας Ρόδου αναδείχτηκε πανελληνιονίκης ημέρας, καθώς είχε τα περισσότερα μετάλλια ενώ αξίζει ειδική μνεία η πολύ καλή αγωνιστική φόρμα των ίππων και των αθλητών παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες και το πολύωρο ταξίδι. 

Το Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ιππασίας Ρόδου νιώθει υπερήφανο για τους αθλητές του, για την αδιάκοπη προσπάθεια τους και τη συνεχή βελτίωσή τους και απευθύνει ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στην ομάδα υποστήριξης (πλήρωμα) με τη σημαντική βοήθεια στους αθλητές και στους ίππους. Συγχαίρει όλα τα παιδιά και τις οικογένειές τους, που είναι οι αφανείς ήρωες σε όλον αυτόν τον αγώνα!