Δημήτρης Κρητικός: Ακούω μόνο τον απλό κόσμο και όχι τους... “εκλογομάγειρες”

«Δεν έχω “ειδικούς και εκλογομάγειρες”  αλλά έχω αρκετό απλό κόσμο στο πλευρό  μου να με συμβουλεύει τι πρέπει να κάνω και κυρίως πότε πρέπει να το κάνω» δήλωσε χθες στη “Ροδιακή” ο πρώην δήμαρχος Καμείρου, ιατρός πνευμονολόγος κος Δημήτρης Κρητικός, με αφορμή το έμβλημα του συνδυασμού του ενόψει των επικείμενων δημοτικών εκλογών.

Ο κος Κρητικός μιλώντας χθες στη «Ροδιακή» επισήμανε επίσης, ότι εκτός από αρκετό κόσμο που έχει στο πλευρό του, έχει ως σύμμαχό του και τον χρόνο.

«Δεν βιάζομαι να πάρω καμία απόφαση. Ό,τι έχω δηλώσει, ισχύει και είμαι πολύ ευτυχής που εγώ κι οι συνεργάτες μου, κάνουμε ό,τι μας λέει η καρδιά και ο κόσμος που μας αγαπά και μας γνωρίζει κι όχι ό,τι μας γράφουν οι... ειδικοί κι οι «εκλογομάγειρες».  

Το έμβλημα που σχεδιάστηκε για την  παράταξη του Δημήτρη Κρητικού
Το έμβλημα που σχεδιάστηκε για την παράταξη του Δημήτρη Κρητικού

Το ταξίδι έχει ξεκινήσει, ξέρουμε από φουρτούνες και τρικυμίες και θα πάμε μέχρι εκεί που ο κόσμος θέλει να φθάσουμε.» - επισήμανε ο κος Κρητικός.
Την Κυριακή, ανακοινώνοντας στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, το έμβλημα που σχεδιάστηκε για την παράταξή του, ο κος Κρητικός το συνόδευσε με ένα εξαιρετικό κείμενο του Οδυσσέα Ελύτη:

«Μέσα στη θλίψη της απέραντης μετριότητας, που μας πνίγει από παντού, παρηγοριέμαι ότι κάπου, σε κάποιο καμαράκι, κάποιοι πεισματάρηδες αγωνίζονται να εξουδετερώσουν τη φθορά «Οδυσσέας Ελύτης.»