Σάκης Δέδες: «Μπράβο για την πρωτιά, αλλά… ξεχάστε την αμέσως»

Τη μοναξιά στην κορυφή της βαθμολογίας απολαμβάνει η Ρόδος για πρώτη φορά μετά από επτά αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries. Η σοβαρότητα με την οποία προσέγγισαν οι ποδοσφαιριστές το παιχνίδι με τον Διαγόρα Βατίου και η οποία αποτυπώθηκε στο εκρηκτικό και απόλυτα παραγωγικό πρώτο εικοσάλεπτο, διάστημα στο οποίο «κλείδωσαν» τη νίκη, πείθει τον Σάκη Δέδε πως οι ποδοσφαιριστές του έχουν μπει πλέον για τα καλά στο «πετσί» της κατηγορίας και αντιλαμβάνονται απόλυτα τις δυσκολίες και τις «παγίδες» της. 

Ποιο είναι από χθες το ζητούμενο; Αυτό που είναι κάθε Δευτέρα μετά από επιτυχημένα αποτελέσματα. «Άμεση προσγείωση και προσήλωση στον επόμενο αγώνα που μας περιμένει», λέει και ξαναλέει στους παίκτες του ο Καλαματιανός τεχνικός, ο οποίος ζητάει από τους πάντες να εντείνουν την προσπάθειά τους και να μην παρασυρθούν από την πρωτιά.  

Επόμενος αντίπαλος των «ελαφιών» θα είναι ο Κλεάνθης, τον οποίο θα υποδεχθούν στο Δημοτικό Στάδιο.   Στη διάθεση του Σάκη Δέδε επανέρχεται ο Γκέστι Σουλάι, ο οποίος εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής αποκλεισμού που του είχε επιβληθεί για την αποβολή του από ο ματς με την Κατταβιά.  

Ο Χρήστος Αμανατίδης, ο οποίος είχε αισθανθεί ενοχλήσεις λόγω της μη εξοικείωσής του με τον συνθετικό τάπητα, αρχίζει να ανεβάζει «στροφές» και σύντομα θα είναι ξανά «ετοιμοπόλεμος», ενώ αντίστροφα μετράει πλέον ο Αντώνης Ρίκκα, που το αργότερο μέχρι την Πέμπτη θα έχει μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.