ΔΙ.ΑΣ. : «Εργολάβοι, νεκροθάφτες του ποδοσφαίρου…»

Μέσα από μία εξαιρετικά σκληρή ανακοίνωση μετέφερε τα παράπονά της για την αντιμετώπιση της ομάδας από τη διαιτησία, στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου με τον Άρη στον Αρχάγγελο, η διοίκηση του ΔΙ.Α.

 Το περιεχόμενό της:
«Κύριοι,
Τολμήσαμε ένα μεγάλο εγχείρημα με πολύ ρίσκο και μεγάλο κόστος, να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα κάνει το κάτι παραπάνω επιτέλους στην περιοχή μας, και θα το κάνει όχι επειδή πρέπει, αλλά επειδή θα το αξίζει. Και το κόστος είναι μεγάλο γιατί εμείς δεν έχουμε τις γνωριμίες, τις χορηγίες και τα μηδαμινά ταξίδια άλλων ομάδων.

Αυτή την προσπάθεια όμως, κάποια φυντάνια σας που εξακολουθούν να λερώνουν το χώρο, δεν τη σέβονται. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το προχθεσινό παιχνίδι μας στον Αρχάγγελο, όπου οι εργολάβοι, νεκροθάφτες του ποδοσφαίρου, πήραν τη δουλειά ξεκοπή και την έφεραν εις πέρας.

Έκοψαν υποσχόμενη επίθεση μας με ανύπαρκτο οφσάιντ, δεν έδωσαν καταφανέστατο πέναλτι, ακύρωσαν γκολ αφού το μέτρησαν αρχικά χωρίς λόγο και απέβαλαν ποδοσφαιριστή μας που έκανε φάουλ εκτός περιοχής και ανάμεσα σε δυο αμυντικούς γιατί λέει ήταν σε προφανή θέση για γκολ ο αντίπαλος. Ευτυχώς που υπάρχει κ το βίντεο γιατί θα μας έβγαζαν τρελούς. Κύριοι, εμείς θα προστατεύσουμε την ομάδα με όλα τα θεμιτά μέσα που μπορούμε.

Το βίντεο του αγώνα και μαρτυρίες φιλάθλων από τους εργολάβους  την ώρα  των φάσεων, θα πάει εκεί που πρέπει, όχι για να κερδίσει κάτι η ομάδα  από αυτό, αλλά να φύγουν οι ανίδεοι και οι εργολάβοι που κυκλοφορούν.

Γιατί τα τελευταία χρόνια είμαστε θεατές ενός ασανσέρ που πάει κι έρχεται γιατί έτσι πρέπει. Επειδή όμως κάποια στιγμή θα χαλάσει, εμείς προτιμούμε το ανέβα-κατέβα από τις σκάλες.
Κοπιαστικό μεν, σίγουρο και καθαρό δε...».