Χαμόγελα ανακούφισης στο Παραδείσι

Με μεγάλη ικανοποίηση, όσο και βαθιά ανακούφιση, υποδέχθηκαν στον Κλεάνθη τόσο το νικηφόρο 3-0 επί της Κατταβιά, όσο - και κυρίως- την εμφάνιση της ομάδας στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου.

Η πίεση που άρχισαν να συσσωρεύουν στις πλάτες τους οι Παραδεισιώτες, μετά από μία σειρά άτυχων αποτελεσμάτων, είχε αρχίσει να βαραίνει επικίνδυνα και έδωσε στο ματς με την Κατταβιά τον χαρακτήρα ενός πρώτου «μίνι τελικού».

Το γεγονός πως κερδήθηκε με άνεση και με μία εμφάνιση που έδειξε πως η ομάδα έχει δυνατότητες, χαροποίησε ιδιαίτερα τον Ανδρέα Σταύρου, ο οποίος δικαιούται πλέον να απαιτήσει μία ανάλογη συνέχεια.

Στο αυριανό παιχνίδι της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου Δωδεκανήσου με τον Ευκλή στο γήπεδο του Αγίου Σουλά θα εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής αποκλεισμού ο αποβληθείς από το ματς του περασμένου Σαββάτου Χατζηκυριάκος, ενώ να προστατευτεί αναμένεται ο Βουτσινάς, τον οποίο ενοχλεί ένα παλιό τραύμα στον αστράγαλο.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές θα βρίσκονται κανονικά στη διάθεση του προπονητή τους, πλην φυσικά του Μανώλη Ευγενικού. Ο έμπειρος επιθετικός, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από  θλάση, βρίσκεται στη φάση της επιστροφής. Το εκτός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος με τη Ρόδο δεν το προλαβαίνει, θα ενισχύσει όμως την ομάδα του στο ματς που ακολουθεί με τον Διαγόρα Βατίου.