Εισιτήρια από 15€ για τον «τελικό» κόντρα στον Άρη

Το περσινό εντός έδρας παιχνίδι με τον Άρη έκρινε για τον Κολοσσό H Hotels τη συμμετοχή στα πλέι οφ. Φέτος, οι δύο ομάδες συναντιούνται στο Βενετόκλειο αρκετά νωρίς στο πρωτάθλημα όμως η αξία της νίκης είναι ακόμη μεγαλύτερη σε σχέση με πέρσι καθώς θα έχει βαρύνουσα σημασία για την παραμονή.

Αν και ο Κολοσσός H Hotels έχει περισσότερη ανάγκη από ποτέ τον κόσμο στο πλευρό του, αποφάσισε να αυξήσει το κόστος των εισιτηρίων κατά πέντε ευρώ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ενημερώνει ότι η διάθεση των εισιτηρίων για τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με τον Άρη (Σάββατο 10/11, 15.45’), για την 5η αγωνιστική της Betshop Basket League, έχει ξεκινήσει.

Τιμές εισιτηρίων: 15€, 10€ και 5€ για παιδιά από 5 έως 14 ετών.

Η αγορά παιδικού εισιτηρίου πραγματοποιείται ΜΟΝΟ από τα γραφεία της ΚΑΕ και ο αριθμός είναι περιορισμένος.

Υπενθυμίζουμε ότι για την αγορά του κάθε εισιτηρίου χρειάζεται απαραίτητα ο αριθμός ΑΜΚΑ ή ο αριθμός διαβατηρίου ή η άδεια παραμονής και ο κάθε φίλαθλος να έχει μαζί του την αστυνομική του ταυτότητα.

Προτείνουμε στους φιλάθλους της ομάδας μας να προμηθευτούν έγκαιρα το εισιτήριό τους, ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε ταλαιπωρία και καθυστέρηση την ημέρα του αγώνα.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΓΟΡΑΣ
Η πώληση των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί με τους παρακάτω τρόπους:
- Από τα γραφεία της ΚΑΕ (Πλατεία Βρούχου 1, 85132 Ρόδος, Τηλ: 2241022261, info@kolossosbc.gr) μέχρι την Παρασκευή 9/11 από 10.00’ έως 14.00’.
- Την ημέρα του αγώνα (Σάββατο 10/11), από τις 12.00’, στο εκδοτήριο του Βενετοκλείου.
- Online από το viva.gr.

Σε περίπτωση που έχετε αγοράσει εισιτήριο από το viva.gr και δεν μπορείτε να εκτυπώσετε το PDF εισιτήριό σας, τότε μπορείτε να μεταβείτε στα γραφεία της ΚΑΕ ή στα εκδοτήρια του γηπέδου τη μέρα του αγώνα, επιδεικνύοντας την ταυτότητά σας, ώστε να το τυπώσετε».