Το ροδίτικο τζούντο στη Βέροια

Συνεχίζουν την προετοιμασία τους οι αθλητές και οι αθλήτριες από τους συλλόγους τζούντο του νησιού μας για τη συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών.

Πρόκειται για το σημαντικότερο αγώνα εντός συνόρων το 2018 και θα διεξαχθεί 22-23 Δεκεμβρίου στο Φιλίππειο Δημοτικό Γυμναστήριο Βέροιας, παρουσία των κορυφαίων ανά κατηγορία. Ζυγός, Φλόγα Ρόδου και Αγήνορας και θα έχουν, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, εκπροσώπηση στη διοργάνωση με μικρό αριθμό αθλητών-αθλητριών, αφού ο προγραμματισμός τους είναι καθαρά αναπτυξιακός και υπάρχει εντονότερη παρουσία στα Πανελλήνια των μικρών κατηγοριών. Φέτος μάλιστα οι συμμετοχές για τη διοργάνωση της Βέροιας θα γίνονται μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας από τον εκπρόσωπο του σωματείου για την καλύτερη δυνατή διεξαγωγή αλλά και ενημέρωση των συμμετεχόντων.

Στους αγώνες, βάσει προκήρυξης, μπορούν να συμμετάσχουν αθλητές-αθλήτριες που έχουν γεννηθεί το 1997 και πριν.

Επίσης θα έχουν δυνατότητα συμμετοχής σε αγώνες οι Έφηβοι/Νέοι/Νέες/Νεανίδες στις παρακάτω κατηγορίες βάρους:

Σάββατο:  Άνδρες : -60,-66, -73, -81,-90,-100,+100

Γυναίκες: -48,-52,-57, -63,-70,-78,+78

Κυριακή:  Ομαδικό Ανδρών στις κατηγορίες -66, -73, -81, -90 και +90 κ.

Ομαδικό Γυναικών στις κατηγορίες -52,-57, -63,-70,+70.

Όπως ανακοινώθηκε από τους διοργανωτές, θα υπάρξει έπαθλο για τις νικήτριες ομάδες ως ακολούθως:

ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ: 500 ΕΥΡΩ

ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ: 300 ΕΥΡΩ

ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ: 200 ΕΥΡΩ

Όσοι έχουν πάρει μέρος στο ατομικό δεν θα επαναζυγισθούν. Οι υπόλοιποι θα ζυγιστούν κανονικά μία ώρα πριν την έναρξη του ομαδικού.

Δικαίωμα συμμετοχής στο ομαδικό: 150 ευρώ τα οποία θα καταβληθούν επί τόπου.

Α. Όποιος κατέχει άδεια ασκήσεως προπονητή τζούντο από τη ΓΓΑ, δεν μπορεί να αγωνιστεί στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εκτός εάν έχει ήδη καταθέσει την άδειά του στην Ε.Ο.Τζούντο (Ν2725, αρθρο 31, όπως προστέθηκε με το άρθρο 75, παρ. 4 του Ν3057/2002). Επίσης, δεν μπορούν να λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα, αθλητές οι οποίοι έχουν υπογράψει σύμβαση προπονητή τζούντο με οποιοδήποτε Σωματείο.

Β. Όσα σωματεία δεν έχουν αποστείλει το έντυπο περί προσωπικών δεδομένων και δεν έχουν ορίσει εκπρόσωπο για την αγωνιστική πλατφόρμα της Pulse evolution of Sports δεν θα μπορέσουν να λάβουν μέρος στους αγώνες.

Δηλώσεις συμμετοχής:

Πρέπει να υποβληθούν στην Ηλεκτρονική Πλατφόρμα της Ε.Ο. Τζούντο, μέσω του διορισμένου εκπρόσωπου του σωματείου μέχρι την Κυριακή 16/12/2018 και ώρα 23:59.

Δεν θα γίνουν δεκτές δηλώσεις υποβαλλόμενες πέρα από τη συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα.
Σύλλογος που δεν θα έχει αποστείλει τέτοια ονομαστική δήλωση μέχρι την ημερομηνία αυτή, θα αποκλειστεί των αγώνων.

Κάθε αθλητής ή αθλήτρια μπορεί να λάβει μέρος μόνο σε μία απ’ όλες τις κατηγορίες που αναφέρονται παραπάνω.

Η δήλωση συμμετοχής των σωματείων στο Πρωτάθλημα, σημαίνει ότι αυτά αποδέχονται ανεπιφύλακτα τις διατάξεις της παρούσας προκήρυξης, ενώ δεν υπάρχει όριο συμμετοχών ανά κατηγορία.