Έχει «μπούσουλα», δεν έχει Γιουλβανίδη

Θετικά αποτίμησαν οι άνθρωποι του Διγενή την ισοπαλία που κατέγραψε η ομάδα στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλυθιών, ταυτόχρονα όμως αναγνωρίζουν αφ’ ενός πως οι μέχρι σήμερα κερδισμένοι έξι βαθμοί δεν περιγράφουν τις πραγματικές δυνατότητές της, αφ’ ετέρου πως το συγκρότημα του Σάσα Γιόνοβιτς θα πρέπει να κερδίσει το συντομότερο έναν αγώνα, προκειμένου να διώξει άγχος, να τονώσει την αυτοπεποίθησή του και να προστατέψει το καλό κλίμα που έχει στα αποδυτήρια. 

 Το ματς με τον Ηρακλή στα Μαριτσά για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries προφανώς και είναι εξαιρετικά δύσκολο, ωστόσο στα Κοσκινού θυμούνται πως το ίδιο ήταν κι αυτό που έδωσαν για την 5η αγωνιστική με τον Άρη στον Αρχάγγελο, το οποίο η ομάδα κέρδισε με 1-0. Ως εκ τούτου, ο «μπούσουλας» υπάρχει, όπως και η πίστη σε κάτι καλό. 

Με δεδομένο πως στις προπονήσεις μπήκε από προχθές και ο Ανδρέας Μοσκιού, ο οποίος αντιμετώπιζε πρόβλημα με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του, ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Σάσα Γιόνοβιτς είναι ο στρατευμένος Παύλος Γιουλβανίδης. 

Η προετοιμασία των Κοσκινιατών, οι οποίοι έχουν σήμερα ρεπό, θα ολοκληρωθεί αύριο Πέμπτη.