Μια φάση, όπως πάμπολλες...»

Τη δική της εκδοχή για όσα συνέβησαν στον αγώνα με τη Χάλκη εντός έδρας την περασμένη Κυριακή δίνει με ανακοίνωση η διοίκηση του Εθνικού. Λαμβάνοντας υπόψη και τη διαμαρτυρία από πλευράς του αντίπαλου σωματείου, στέκεται περισσότερο στο ότι ο πρόεδρος Τάσος Τσακίρης εξέφρασε μια προσωπική άποψη σχετικά με το αν έπρεπε να μετρήσει ή όχι το γκολ, ενώ για τις υπόλοιπες φάσεις αναφέρει απλώς ότι τέτοιες συναντώνται …καθημερινώς στα γήπεδα, έχοντας και ο Εθνικός κακές εμπειρίες…

Η ανακοίνωση: 
«Αναφορικά με το προχθεσινό παιχνίδι, έχοντας προηγουμένως διαβάσει και την ανακοίνωση του ΑΣ Χάλκης, θα θέλαμε να παρατηρήσουμε τα εξής: ο πρόεδρός μας εξέφρασε μια προσωπική άποψη, χωρίς όμως να είναι απόλυτα σίγουρος γι’ αυτή, καθόσον δεν είχε καλή οπτική επαφή, όντως ευρισκόμενος περίπου στο ύψος του κέντρου του γηπέδου και η φάση εξελισσόταν στο ύψος της μικρής περιοχής.

Ο Α.Σ. Χάλκης θεωρεί καλό να την επικαλεστεί, αλλά, όχι όπως ακριβώς ειπώθηκε. Η άποψη του "Πολεμικού" Συμβουλίου μας, είναι πως πρόκειται για μια φάση αμφισβητούμενη από τις πάμπολλες που έχουμε συναντήσει μέχρι σήμερα. Από τη μεριά μας, τι θα έπρεπε να έχουμε κάνει μέχρι σήμερα, για την άδικη αποβολή του ποδοσφαιριστή μας Λευτέρη Σκυλλά (που όλοι είδαν και αποδέχθηκαν) για την αμέσως επόμενη του ποδοσφαιριστή μας Σπύρου Τσακμακίδη, οι οποίες θα μας στερήσουν τις υπηρεσίες του μεν πρώτου για τέσσερις αγωνιστικές και του δεύτερου για μια καθώς για τις υπόλοιπες επίμαχες φάσεις του αγώνα με τον Ηρακλή.

Επίσης τι να πούμε για τον διαιτητή που δεν τιμώρησε το ποδοσφαιριστή του Νηρέα, για το μαρκάρισμα στον ποδοσφαιριστή μας Φλεβάρη Δημήτρη, που τον αφήνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για περίοδο 4 μηνών. Ήδη σε τρεις αγώνες μετράμε 3 κόκκινες και αρκετές κίτρινες κάρτες. Όσον αφορά τις απευθείας 2 κόκκινες κάρτες, για τις όποιες διαμαρτύρεται το αντίπαλο σωματείο θα λέγαμε ότι πρόκειται για μια φάση και για την οποία τιμωρήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ορθώς, ο ποδοσφαιριστής μας.

Εξάλλου η έκθεση του παρατηρητή τα λέει όλα. Μήπως όμως θα έπρεπε να τιμωρηθεί και το αντίπαλο σωματείο, που αμυνόταν, όχι πάντα με "κολλεγιακό τρόπο" και ιδιαιτέρως ο αντίπαλος στόπερ; Συγχαρητήρια στον ΑΣ Χάλκης για την αγωνιστική του παρουσία, στο προχθεσινό παιχνίδι και ευχόμαστε περαστικά στον άτυχο ποδοσφαιριστή του και καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα».