Και ο Ιάλυσος συμμετείχε στο «Ρόδος για τη Ζωή»

Συμμετείχε και εθελοντικά, αλλά και ενεργά με τον δικό του τρόπο, σαν ΓΑΣ Ιάλυσος σε αυτή τη σπουδαία προσπάθεια, έχοντας ήδη προσφέρει κοινωνικό έργο.

Οι «ερυθροκίτρινοι» συμμετείχαν στην προσπάθεια του νησιού μας «Η Ρόδος για τη Ζωή», στην μεγαλύτερη και μαζικότερη αντικαρκινική δράση πανελληνίως, φορώντας μάλιστα οι παίκτες του στον αγώνα του «Οικονομίδειου» με τον Φοίβο, το μπλε φανελάκι εις ένδειξη συμπαράστασης. 

Για τον σκοπό αυτό ο Ιάλυσος εξέδωσε χθες ανακοίνωση, στην οποία μάλιστα αναφέρει:  
«Η διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ πιστοί στις δεσμεύσεις και το όραμά τους για συμμετοχή, προσφορά και αλληλεγγύη συμμετέχει και στηρίζει για ακόμα μία χρονιά την Εθελοντική Οργάνωση «Ρόδος για τη Ζωή».
Η «Ρόδος για τη Ζωή» είναι Εθελοντική Οργάνωση η οποία διοργανώνει από το 2010 τον ομώνυμο αγώνα δρόμου- περίπατο με σκοπό τη δωρεά στο Γενικό Νοσοκομείου της Ρόδου ιατρικού εξοπλισμού για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου. Η εν λόγω εκδήλωση αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες και μαζικότερες αντικαρκινικές δράσεις πανελληνίως
Το χαρακτηριστικό μπλουζάκι κάθε χρόνο διαφορετικού χρώματος φέτος είχε χρώμα μπλε!»

Οι παίκτες του Ιάλυσου στο ξεκίνημα χαιρέτησαν τον κόσμο φορώντας το «Η Ρόδος για τη Ζωή»
Οι παίκτες του Ιάλυσου στο ξεκίνημα χαιρέτησαν τον κόσμο φορώντας το «Η Ρόδος για τη Ζωή»


ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Στο μεταξύ χθες, οι ποδοσφαιριστές του Ιάλυσου είχαν ρεπό και ξεκουράστηκαν εν όψει ενός πολύ δύσκολου αγώνα που έρχεται και δεν είναι άλλος από την επίσκεψη της ομάδας στην Βάρδα για το παιχνίδι με τον Παμβουπρασιακό που είναι δεύτερος στον βαθμολογικό πίνακα επτά βαθμούς πίσω από τους πρωτοπόρους, 

Ο Θανάσης Τερζής που αλλάζει συνεχώς το παιχνίδι της ομάδας του, προσθέτοντας κι άλλα στοιχεία που εκείνος θέλει, δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα με τραυματισμό ή τιμωρία και περιμένει σήμερα τους παίκτες του στο «Οικονομίδειο» για το ξεκίνημα της προετοιμασίας για το παιχνίδι της Κυριακής.