Με προβλήματα ενόψει Μαλώνας

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας η νεοφώτιστη Αναγέννηση Εμπ., όπου με τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες, βρίσκεται στην κορυφή του Β’ ομίλου.

Το προηγούμενο Σάββατο οι «πράσινοι» νίκησαν στ’ Απόλλωνα (η προσωρινή τους έδρα), την Αδελφοσύνη με 2-0.  Όμως η επόμενη μέρα για την ομάδα του Φιλήμονα Μιχαλάκη δεν ήταν και τόσο ιδανική, καθώς είδε ορισμένους από τους παίκτες του να έχουν ενοχλήσεις από τραυματισμούς.

Συγκεκριμένα ο Στέργος Χατζηγιαννάκης αποχώρησε λίγο πριν τη λήξη του παιχνιδιού με ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, ο Γιάννης Χριστοδούλου έχει ενοχλήσεις στη μέση, ο Χρήστος Τσιώνης αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο, ενώ κλινήρης (με πυρρετό) είναι ο Δημήτρης Βαρέλης. Σ’ αυτούς έρχεται να προστεθεί και ο Γιάννης Κωνσταντάκης που βρίσκεται εκτός Ρόδου για προσωπικό θέμα.

Ο τεχνικός της Αναγέννησης θέλει να πιστεύει πως κάποιοι από τους παραπάνω θα είναι στη διάθεσή του για τον αγώνα της Μαλώνας, ελπίζοντας να είναι όλοι.
Στο μεταξύ, το πρόγραμμα της προετοιμασίας προβλέπει προπόνηση και για σήμερα, ενώ αύριο θα υπάρξει ρεπό.

Την Παρασκευή θα γίνει η τελευταία πριν το Κυριακάτικο (το πιθανότερο) παιχνίδι. Οι προπονήσεις φυσικά γίνονται στο γήπεδο Απολλώνων, καθώς στο γήπεδο  του Έμπωνα  δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη οι εργασίες για την τοποθέτηση πλαστικού τάπητα.

Το έργο έχει χρηματοδοτηθεί, ο ανάδοχος εργολάβος έχει πάρει το έργο και το μόνο που απομένει είναι το πότε θα μπει στο γήπεδο για ξεκινήσει τις εργασίες. Πληροφορίες αναφέρουν πως ίσως και να ξεκινήσει μετά από δυο με τρεις μήνες!!!