ΓΣ Δωδεκάνησος: Ρίχνεται στη «μάχη» του Κυπέλλου

Το Σαββατοκύριακο 10-11 Νοεμβρίου ξεκινάει το φετινό Κύπελλο Ελλάδας μπάσκετ με αμαξίδιο, με τη Δωδεκάνησο να δοκιμάζεται το Σάββατο (19.15’) στην Πάτρα κόντρα στον  Ήφαιστο.

Η ομάδα της Ρόδου, σε περίπτωση νίκης, θα παίξει και πάλι εκτός έδρας, με το νικητή του ντέρμπι Μαρούσι – Άτλας, για μία θέση στο φάιναλ φορ που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη (1-2 Δεκεμβρίου).

Στην αναμέτρηση του Σαββάτου θα παίξει κανονικά ο Βαλάντης Παππάς, που επέστρεψε στην ομάδα, ενώ δικαίωμα συμμετοχής θα έχει και ο Χρήστος Μαρτσάκης. Κατά τα φαινόμενα, εκτός αποστολής θα μείνει για επαγγελματικούς λόγους ο Σάββας Χαρτερός.

Εξάλλου, ο πρόεδρος του συλλόγου, Κάλλιστος Διακογεωργίου, έκανε την παρακάτω δήλωση με αφορμή την έναρξη των φετινών αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας: «Μία νέα αγωνιστική περίοδος ξεκινάει και στην προσπάθεια αυτή θα χρειαστούμε τη βοήθεια όλων των φιλάθλων. Με όρεξη για δουλειά, πάθος γι’ αυτό που κάνουμε και τη δική σας δύναμη, θέλουμε να οδηγήσουμε για μία ακόμη χρονιά ψηλά τον Γ.Σ. Δωδεκάνησος.

Η ομάδα μας ξεκινάει τη φετινή της διαδρομή από την Πάτρα για το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας και στόχος μας είναι η νίκη- πρόκριση κόντρα στον τοπικό Ήφαιστο. Ο προπονητής μας Γιάννης Μαρουλλάκης, οι παίκτες και φυσικά όλα τα μέλη της διοίκησης είμαστε εδώ για να οδηγήσουμε ψηλά την ομάδα. Ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος θα ενισχυθεί, φέτος επέστρεψε και ο Βαλάντης Παππάς και όλοι μαζί σαν μια γροθιά είμαστε αποφασισμένοι για το καλύτερο δυνατό».