2η Έκθεση Επαγγελματικών Σκαφών Ιστιοπλοΐας, στο λιμάνι του Μανδρακίου

Το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Νοεμβρίου, η εταιρεία  Yacht Charter Rhodes  θα διοργανώσει για δεύτερη συνεχή χρονιά  Έκθεση Επαγγελματικών Ιστιοπλοϊκών Σκαφών , στο λιμάνι του Μανδρακίου.

Σκοπός αυτής της έκθεσης  είναι να καλωσορίσει τους επισκέπτες στον ιδιόκτητο στόλο των 12 ελληνικής σημαίας επαγγελματικών  ιστιοπλοϊκών σκαφών -που απαρτίζεται από μονού πλωτήρα σκάφη αλλά και καταμαράν- και να μοιραστούν την αγάπη για τη θάλασσα και τα ιστιοπλοϊκά ταξίδια στο Νότιο Αιγαίο!

Όσοι θα επισκεφθούν την έκθεση θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν, για τις επαγγελματικές υπηρεσίες  που παρέχει η Yacht Charter Rhodes στους πελάτες αλλά και τους συνεργάτες της.

Ορισμένες από τις υπηρεσίες που θα παρουσιαστούν είναι οι εξής:
• Εκδρομές με Ιστιοπλοϊκό σκάφος με κυβερνήτη ή χωρίς
• Μονοήμερα ταξίδια
• Management Επαγγελματικών σκαφών
• Διαχείριση Yachts και ιδιοκτησία σκαφών
*Κάποια μεταχειρισμένα ιστιοφόρα , τα οποία θα παρουσιάζονται στην Έκθεση, θα προσφέρονται και προς πώληση.

Επιπλέον, μαζί με την παρουσίαση των τεχνικών χαρακτηριστικών  και υπηρεσιών των σκαφών, οι επισκέπτες θα μπορέσουν να ανακαλύψουν τη χαρά της ιστιοπλοΐας στο Αιγαίο, σε μία σύντομη διαδρομή που θα πραγματοποιηθεί με σκάφος του στόλου!

Οι εκπαιδευτές ιστιοπλοΐας θα συμβουλεύουν ανάλογα, όσους ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα για την ενασχόληση με την ιστιοπλοΐα ως άθλημα  ή χόμπι, καθώς και για τις δραστηριότητες και τις προγραμματισμένες εκδρομές αυτής της σεζόν.

Οι στόλοι των Ελληνικών επαγγελματικών σκαφών που υπάρχουν, συμβάλλουν ουσιαστικά στην ανάπτυξη του τουρισμού στα νησιά, πολλά από τα οποία βρίσκονται εκτός των συνηθισμένων δρομολογίων, ενώ δεν επηρεάζονται από τον μαζικό τουρισμό.

Ως εκ τούτου, ένα και μόνο επαγγελματικής χρήσης σκάφος, “φέρνει” περίπου 200 τουρίστες κατά τη διάρκεια του έτους οι οποίοι με τη σειρά τους επισκέπτονται περισσότερα από ένα νησιά αλλά και περισσότερους από έναν προορισμούς,  κάνοντας  έτσι διακοπές ανεξάρτητες και εξατομικευμένες, που δε συγκρίνονται με άλλους τρόπους διακοπών ή τις συνήθεις τουριστικές διαδρομές γενικότερα.